Tehnički kutak > Tuning skutera
Blokada?
Mr J:
--- Citat: igor.sb - 25 Travanj, 2007, 21:56:57 ---ako ces blokadu skidati u servisu, a ne sam, obavezno trazi da ti vrate blokadu, jer ces poslje tesko nabaviti taj pasticni prsten
u ostalom javi se Mr J(osipu) nek ti slozi el. blokadu
--- Kraj citata ---
Na zalost nemam ja vremena ovih dana, moze se slobodno javiti roby44-u u vezi el. blokade... (ionako manje/vise smo zajedno poceli izradjivati blokade)
raven:
Sam cu si skidat blokadu jer ne zeliim dat pare u servisu ak mogu to sam napravit,pa sam zato pitao dal se moze vratit da sacuvam lim i kad zatreba vratim ga.
igor.sb:
--- Citat: raven - 26 Travanj, 2007, 21:33:31 ---Sam cu si skidat blokadu jer ne zeliim dat pare u servisu ak mogu to sam napravit,pa sam zato pitao dal se moze vratit da sacuvam lim i kad zatreba vratim ga.
--- Kraj citata ---
lim?
u slucaju da nikad nisi skidao
blokada je u obliku plasticnog prstena, nalazi se između ventilatora i variomata
znaci odvrtis maticu, skines ju, poskidas ventilator i sve sto ide ispred, podloske i ostale pi*darije
blokadu mozda neces odmah skuziti jer ce biti skroz ispod remena, tako da remen podignes malo ili ga samo svuces sa piksne, svuces blokadu, vratis remen na piksnu, vratis ventilator, zasarafis i to je to
...naravno blokadu mozes poslje i vratiti, znaci samo ju ubacis izmedu piksne i remena
Punisher:
--- Citat: igor.sb - 26 Travanj, 2007, 22:53:43 ---
--- Citat: raven - 26 Travanj, 2007, 21:33:31 ---Sam cu si skidat blokadu jer ne zeliim dat pare u servisu ak mogu to sam napravit,pa sam zato pitao dal se moze vratit da sacuvam lim i kad zatreba vratim ga.
--- Kraj citata ---
lim?
u slucaju da nikad nisi skidao
blokada je u obliku plasticnog prstena, nalazi se između ventilatora i variomata
znaci odvrtis maticu, skines ju, poskidas ventilator i sve sto ide ispred, podloske i ostale pi*darije
blokadu mozda neces odmah skuziti jer ce biti skroz ispod remena, tako da remen podignes malo ili ga samo svuces sa piksne, svuces blokadu, vratis remen na piksnu, vratis ventilator, zasarafis i to je to
...naravno blokadu mozes poslje i vratiti, znaci samo ju ubacis izmedu piksne i remena
--- Kraj citata ---
Sve ti je igor.sb rekao... to napraviš u 5 minuta bez problema...
raven:
Ja sam tu sa ovog foruma skinuo neke slike i meni se to cinilo kao neki limic,mislim da je sugar autor:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1501.0. Sad mi nist nije jasno pa molim da mi netko objasni. :icon_scratch: :dontknow: :icon_scratch: :dontknow: ??? ??? ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju