Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Runner vxr prijenos

(1/3) > >>

jux-zg:
Pozzz,ovak trazio sam malo po forumu i nisam nigdje naso konkretan odgovor...

Dakle radi se o vxr-u i sad bi promjenio rolice,centralni i federe kvacila...

Trenutno je bijeli centralni,crveni federi kvacila i rolice mislim 9 grama...Nekako mi to prelagano...

Na njemu je samo multivar i 4 road i remen je od vx-a...

Sta vi mislite koje bi rolice bile idealne,da ne kupujem bezveze 5 setova i dali da ostavim bjeli centralni i crvene na kvacilu?

Hvala na odgovorima unaprijed  :icon_thumright:

Crni91:
15 ide kao sa multivarom...sa spuhom gram dole znaci 14...stavi 13 nemozes falit....i ostavi crvene i bijeli  :glasses9:

X-Spirit:
14g ide na multivar i serijski auspuh, 13-13.5g s koje kakvim auspusima, a posto vidim da imas remen od vx-a na vxr-u, mozes to stelat kolko te volja al neces nist napravit, jel to ne ide jedno s drugim, osim ako imas i multivar od vx-a, prvo to provjeri, izmjeri duzinu bolcne pa javi...

jux-zg:

--- Citat: X-Spirit - 27 Lipanj, 2009, 15:51:02 ---14g ide na multivar i serijski auspuh, 13-13.5g s koje kakvim auspusima, a posto vidim da imas remen od vx-a na vxr-u, mozes to stelat kolko te volja al neces nist napravit, jel to ne ide jedno s drugim, osim ako imas i multivar od vx-a, prvo to provjeri, izmjeri duzinu bolcne pa javi...

--- Kraj citata ---

Trenutno je na njemu bolcna od vx-a al imam i onu kracu od vxr-a...Neznam koju da stavim...

X-Spirit:
ostavi tu od vx-a zbog tog remena kojeg sad imas i stavi 13g rolice...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju