Tehnički kutak > Tuning skutera
guma prednja
milja180sp:
sava mc 29 sport naj bolja guma mala cijena
Nikon:
--- Citat: Sugar - 25 Travanj, 2007, 20:49:37 ---ma kakva softica,to bu mu pojelo za cas
najbolja guma po meni sto se tice omjera trosenja i drzanja je sava mc29 sporty,kosta oko 300 kn i ima za aeroxa
malo se vise trosi od ovih tvrdjih guma,al ako se volis ganjat je isplativa,jednu sezonu bu drzala sigurno,svakih god dana dat 300 kn nije puno
--- Kraj citata ---
pa cilj je da se trosi a da drzi kako triba... pusti ti tvrdu gumu pa nakon 2000km kad pocne klizanje i sl.
koliko para, toliko muzike
tu sporty gumu od save san ja osobno skinia i bacia u smece jer mi je skuter isa bokon po suvome betonu ako nije hrapav hrapav ko novi asfalt, a bia je serijala
inace na gumama se ne stedi niti kune niti se gleda jel traje dosta kratko jer su gume prakticki jedan od najvaznijih elemenata a i moze ti spasit guzicu ako iams dobre gume.. ako nemas glava u torbi
Doomsday:
Ka šta san već reka u topicu o gumama za novog runnera, Sava MC 29+ Sporty su gume za MAXI skutere, šta znači da te gume očekuju dosta veliku težinu...
Tako, iako dimenzijama mogu odgovarat i ponekom manjem skutu, možda neće držat najbolje...
Zato za 50-tke je najbolje uzet ih sa oznakom L, jer tako postoji mogućnost da su ipak proračunate smjesom za manje, lakše i slabije skutere, pa će možda bit mekanije...
:dontknow:
Sugar:
--- Citat: Nikon - 26 Travanj, 2007, 20:22:53 ---
--- Citat: Sugar - 25 Travanj, 2007, 20:49:37 ---ma kakva softica,to bu mu pojelo za cas
najbolja guma po meni sto se tice omjera trosenja i drzanja je sava mc29 sporty,kosta oko 300 kn i ima za aeroxa
malo se vise trosi od ovih tvrdjih guma,al ako se volis ganjat je isplativa,jednu sezonu bu drzala sigurno,svakih god dana dat 300 kn nije puno
--- Kraj citata ---
pa cilj je da se trosi a da drzi kako triba... pusti ti tvrdu gumu pa nakon 2000km kad pocne klizanje i sl.
koliko para, toliko muzike
tu sporty gumu od save san ja osobno skinia i bacia u smece jer mi je skuter isa bokon po suvome betonu ako nije hrapav hrapav ko novi asfalt, a bia je serijala
inace na gumama se ne stedi niti kune niti se gleda jel traje dosta kratko jer su gume prakticki jedan od najvaznijih elemenata a i moze ti spasit guzicu ako iams dobre gume.. ako nemas glava u torbi
--- Kraj citata ---
pa decki trke voze za sporticom,cijeli svijet hvali tu gumu i zadovoljan je s njom,tebi ne pase,tu nekaj ne stima
uostalom,ceste se asvaltiraju,ne betoniraju se,beton je jako klizak i tvrd i normalno je da proklize
Doomsday:
Čekaj, nemojte me bunit, jel se ovde govori o MC 29+ Sporty, ili o Sava Racing (Medium i Soft) koje postoje kao MC 16 (3 dimenzije) MC 18 i MC 20 (po jedna dimenzija)...
:icon_scratch: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju