Ostalo > Chat house

CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)

<< < (19/1212) > >>

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 03 Srpanj, 2009, 01:50:14 ---ti se nereŠ wratit na staro.....to ti je waljda jasno....weĆ odawno....:)

--- Kraj citata ---

mogu mogu.......sve u svoje vrijeme......sam polako......  :)

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 03 Srpanj, 2009, 01:51:48 ---mogu mogu.......sve u svoje vrijeme......sam polako......  :)

--- Kraj citata ---
ma nema polako....polako se sam djeca rade....ostalo swe mora bit brzo, spretno i pod kontrolom.....:P

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 03 Srpanj, 2009, 01:57:37 ---ma nema polako....polako se sam djeca rade....ostalo swe mora bit brzo, spretno i pod kontrolom.....:P

--- Kraj citata ---

onda cu ja probat radit brze i spretnije a ti me kontroliraj a za djecu cemo se dogovorit.......  :icon_tongue:

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 03 Srpanj, 2009, 02:03:19 ---onda cu ja probat radit brze i spretnije a ti me kontroliraj a za djecu cemo se dogovorit.......  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

djecu??? kakwa djeca...??? joŠ ni Šminku neznaŠ obrisat kak spada a ti bi djecu.....cccccc

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 03 Srpanj, 2009, 02:08:55 ---djecu??? kakwa djeca...??? joŠ ni Šminku neznaŠ obrisat kak spada a ti bi djecu.....cccccc

--- Kraj citata ---

bus me ti tom svemu naucila......imamo vremena.....  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju