Ostalo > Chat house

CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)

<< < (1191/1212) > >>

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 25 Siječanj, 2011, 23:23:02 ---nego....al u zimskom periodu di se zna zadrzat do popodne...xD

--- Kraj citata ---
To i tk neznaš....jer tad nisi budan  :drunken_smilie:

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 25 Siječanj, 2011, 23:24:25 ---To i tk neznaš....jer tad nisi budan  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

kak da ne....ne spavaju svi ko ti zimski san....xD

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 25 Siječanj, 2011, 23:26:58 ---kak da ne....ne spavaju svi ko ti zimski san....xD

--- Kraj citata ---
Ja??? Ma nema nikog ko se rano diže ko ja.....xD
Psmtr...svi odustaju... :angry7:

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 25 Siječanj, 2011, 23:29:32 ---Ja??? Ma nema nikog ko se rano diže ko ja.....xD
Psmtr...svi odustaju... :angry7:

--- Kraj citata ---

nego ko nek ti.....sad se zadnjih mjesec dva dizes kao rano i mislis nadoknadit silne godine koje si 80% prespavala....nejde to tako....prosjek ne raste tak brzo kak si ti mislis....  :laughing7:

odustaju jer se nece igrat s tobom jer si im prespora....xD jel ti jos puca veza?

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 25 Siječanj, 2011, 23:33:00 ---nego ko nek ti.....sad se zadnjih mjesec dva dizes kao rano i mislis nadoknadit silne godine koje si 80% prespavala....nejde to tako....prosjek ne raste tak brzo kak si ti mislis....  :laughing7:

odustaju jer se nece igrat s tobom jer si im prespora....xD jel ti jos puca veza?

--- Kraj citata ---
Mjesec dana???? Ma više eg ti cieli svoi život :angry9:

Ma sad mi puca mozak....xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju