Ostalo > Chat house

CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)

<< < (12/1212) > >>

divljakusa:

--- Citat: Area51 - 27 Lipanj, 2009, 00:40:49 ---Marte, odnosno sve od Dr.Marternsa respekt, imam i sada 2 para, al starke nevolim.

--- Kraj citata ---
ja ih wolim zato kai ih sad ima u swim bojama.....i odliČno stoje na traperice....bar curama....:)

Pupo:
Marte na svemu stoje odlično. Da su samo marte, negdjeprije idem kupit tene i završim u Martensu i kupim neke  cipele/tene ;D   

divljakusa:

--- Citat: Area51 - 27 Lipanj, 2009, 00:58:19 ---Marte na svemu stoje odlično. Da su samo marte, negdjeprije idem kupit tene i završim u Martensu i kupim neke  cipele/tene ;D  

--- Kraj citata ---
da....sam kai obiČno nikam ne puste te u martama....xD wiŠ kak su presexy....:P

Pupo:
:( Nije to ništa, da vidiš kako te zahEbavaju kada putuješ avionom zbog metalne kapice. Zato su u EU počeli prodavat marte bez kapice :(

divljakusa:

--- Citat: Area51 - 27 Lipanj, 2009, 01:13:56 ---:( Nije to ništa, da vidiš kako te zahEbavaju kada putuješ avionom zbog metalne kapice. Zato su u EU počeli prodavat marte bez kapice :(

--- Kraj citata ---
al zato ne zahebawaju trebu koja ima metalnu petu na štikli....:( al najbolje mi kad ne puŠtaju u neki disco.....a puste trebu sa cipelama iz roberta koje doĐu 50 kuna....jer ona je Šminka a ti si u martama kloŠar.....:(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju