Ostalo > Chat house
CHAT samo za njeŽniji spol....i one koji se takwima osjećaju....:)
Pupo:
Joj, ja sam bila juče u voodoo shopu tu kod nas na špici, kupila sam si takve zlatne lakostice. Sića, ni soma kuna!
_aerox_:
--- Citat: Area51 - 26 Lipanj, 2009, 15:55:41 ---Joj, ja sam bila juče u voodoo shopu tu kod nas na špici, kupila sam si takve zlatne lakostice. Sića, ni soma kuna!
--- Kraj citata ---
ma lakosta mi vise nisu zakon,ja sam si pačiottice kupila,u zadnje vrijeme mi je simonica uzor,dala sam 2 tisuce kuna za njih,i ante mi se potpisao na dzon,joj kak sam hepi,weeeeee...jel ide onda ko samnom sutra u soping?
Pupo:
--- Citat: _aerox_ - 26 Lipanj, 2009, 15:57:31 ---ma lakosta mi vise nisu zakon,ja sam si pačiottice kupila,u zadnje vrijeme mi je simonica uzor,dala sam 2 tisuce kuna za njih,i ante mi se potpisao na dzon,joj kak sam hepi,weeeeee...jel ide onda ko samnom sutra u soping?
--- Kraj citata ---
Ja bi išla, ali idem na tenis sutra, pa poslije na masažu tako da sam zauzeta cijeli dan! Drugi put maca!
_aerox_:
--- Citat: Area51 - 26 Lipanj, 2009, 15:59:08 ---Ja bi išla, ali idem na tenis sutra, pa poslije na masažu tako da sam zauzeta cijeli dan! Drugi put maca!
--- Kraj citata ---
a nemas frke sreco,budemo se culi :laughing7:
dhorvat:
Bok Diwlja :hello:
Samo sam došao pozdravit ekipu :wav:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju