Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG "pregrijavanje" -- U P D A T E -- ****
maxs_rr:
E ovako...radi se o piaggio nrg mc3
Prije dva tjedna se vozim i temp ide u crveno i sad ja doma odzracim sistem temp isto a vodena mi nova cca 1000km...ali cinilo mi se kao da je maloo sliniila i sad ja neznam sto cu reko idem stavit novu vodenu ionak slini i to
I danas stavim vodenu sve super sve pet zapali motor vode stavim odzracim sistem i temp ide u crveno ??
Gdje je problem, sta da radim....da nije onaj termoelement na glavi otisao mislim dali on moze otici...sta mi je sljedece radit...znaci maloprije su blokovi rastavljeni, slozeni vodena sve nanovo...motor upali odmah i gledam temp ona se dižeee, e sad dali se on uistinu pregrijava ili kaj...:)...wtf...pozdrav !
mario_f15:
pogledaj crijeva od vode
moraju obadva biti topla( ako termostat valja )
:toothy9:
doritos:
...vjerovatno termostat na glavi ti otisao , zaglavio se i ne otvara i ne zatvara...izvadi ga skroz ili kupi novi i stavi i gasss :icon_thumright:
David:
Termostat , je u ptanju, skini ga , svejedno ti nijie neophodan !!! :headbang:
doritos:
--- Citat: David - 25 Lipanj, 2009, 14:50:30 ---Termostat , je u ptanju, skini ga , svejedno ti nijie neophodan !!! :headbang:
--- Kraj citata ---
...ja misli da ce mu trebati termostat po zimi ako se vozi jer mu puno treba bez termostata da se zagrije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju