Tehnički kutak > Garaža
Lunasaki tuned by Chupsy
dhorvat:
--- Citat: Mark - 12 Travanj, 2010, 21:59:09 ---Haha, trebao je biti kviz, ali vidim da nisi raspoložen :icon_biggrin:
Dakle da ponovimo gradivo na skut su legle vile od SR-a 150(kupljene od I.D.I.O.T s foruma ;) ), koje su se pokazale odličnima i sa dvije osobe na ovom mom čudu. Uglavnom preporod naspram serijale.
Čeljusti također od SR-a 150, Chupsy izvukao negdje iz garaže jer mi prvobitne čeljusti na žalost nisu pasale bez kemijanja, ali su pasale malossi pločice koje u kombinaciji sa ovim čeljustima i pumpicom 12.7 od piaggia koče fenomenalno!
Batlaxice naručene od Auto Antonia iz Splita poradi najprihvatljivije cijene, uključujući dostavu te brzine isporuke :icon_thumright:
Ima tu još toga, ali prije navedene stavke su mi nadoknadile ono što mi je uvijek nekako falilo na ovom kinezu...
Još samo trebam napraviti novu sajlu brzinomjera jer mi je serijska prekratka te kupiti novi akumulator i to je to.
Planovi za iduću sezonu: probati našerafiti nekakvu radilicu gore da se to može još malo doštelati ;)
2 Luna500: Jep :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
njušim Luna 50 vision: Hard core tuned ... episode II :icon_thumright: :icon_tongue: :notworthy:
robert:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 22:06:01 ---njušim Luna 50 vision: Hard core tuned ... episode II :icon_thumright: :icon_tongue: :notworthy:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: zašto ne, samo naprjed.
dhorvat:
--- Citat: robert - 12 Travanj, 2010, 22:07:23 --- :icon_thumright: zašto ne, samo naprjed.
--- Kraj citata ---
Problem je što da lunu dovedeš u red moraš cijelu preurediti. Ostane šasija i plastike :binkybaby:
Mark:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 22:06:01 ---njušim Luna 50 vision: Hard core tuned ... episode II :icon_thumright: :icon_tongue: :notworthy:
--- Kraj citata ---
Hehe, ne bude baš hard core, ali nešto kontra slogana onog origana, ovaj bibera što ga stalno spominjete ;)
robert:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 22:12:16 ---Problem je što da lunu dovedeš u red moraš cijelu preurediti. Ostane šasija i plastike :binkybaby:
--- Kraj citata ---
i u čemu je problem? kad uhvatim vremena idu i luna instalacije van a unutra yamaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju