Tehnički kutak > Tuning skutera
Italje Dragster 50;par pitanja
igor.sb:
ako imas srece uspjet ces naci el. shemu motora (malo googla nikom ne skodi)
po shemi mozes skuziti sta ti je pickup, a sta je cdi, i svaku zicu imas nacrtanu koja postoji na motoru
znaci fino nades (ako nabavis negdje shemu) pickup i cdi i pogledas koja zica ih spaja, ocitas boju zice i to ti je to
ispravak:
...tek sam sad procitao da se ne kuzis u elektroniku....al eto napisao sa nacin kako da nades zicu
tHE CHE:
Rijesio sam blokadu,napravit ce mi decko s foruma....za 50kn
a sad .... zvao sam za centralni feder i imaju bijeli,zuti i crveni,buduci da mi je motor serijski (sve na njemu),koji bi mi preporucili.U bencony-ju mi preporucili zuti.
Sta mislite o tome?
a buduci da moram kupiti i rolice,ima li neka kombinacija,laksih ili tezis rolica + bijeli,zuti ili crveni feder...da bolje ide.Mozda pitanje nije smisleno,u tom slucaju se ispricavam!
Ili da kupim rolice njegove serijske gram-aze i centralni bijeli feder
Mr J:
--- Citat: tHE CHE - 26 Travanj, 2007, 15:14:06 ---Rijesio sam blokadu,napravit ce mi decko s foruma....za 50kn
a sad .... zvao sam za centralni feder i imaju bijeli,zuti i crveni,buduci da mi je motor serijski (sve na njemu),koji bi mi preporucili.U bencony-ju mi preporucili zuti.
Sta mislite o tome?
a buduci da moram kupiti i rolice,ima li neka kombinacija,laksih ili tezis rolica + bijeli,zuti ili crveni feder...da bolje ide.Mozda pitanje nije smisleno,u tom slucaju se ispricavam!
--- Kraj citata ---
Zuti centralni + serijske gramaze rolice
igor.sb:
--- Citat: Mr J - 26 Travanj, 2007, 15:59:31 ---
--- Citat: tHE CHE - 26 Travanj, 2007, 15:14:06 ---Rijesio sam blokadu,napravit ce mi decko s foruma....za 50kn
Sta mislite o tome?
--- Kraj citata ---
Zuti centralni + serijske gramaze rolice
--- Kraj citata ---
popusit ce na krajnoj, a malo dobit na međuubrzanju
najbolja opcija ne diraj, nek ostane seriski
tHE CHE:
Koliko bih izgubio na krajnjoj brzini ?cirka...
kad bih stavio zuti centralni feder+ser. rolice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju