Tehnički kutak > Garaža

Speedfight 2 =)

<< < (3/4) > >>

Peca:
Extra je SF, jos malo doteraj neravnine na prednjim migavcima(tamo gde su bili) pre farbanja...  Nego koja je ovo kaciga...?

n0n4m3:

--- Citat: mhr-team - 24 Lipanj, 2009, 17:51:19 --- :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

jbg brkić kupio od mene u kompletu sa s6 spuljom, samo nju nevidim ovde  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

ovo sam samo napravia mali probni đir da vidin kako je sve to sjelo plastike i to .. poslije sam i vilice stavio samo nemam slike ..
a spuh je na drugoj masini .. ova je serijala .. osim spuha  :icon_biggrin:

--- Citat: Peca - 24 Lipanj, 2009, 21:11:27 ---Extra je SF, jos malo doteraj neravnine na prednjim migavcima(tamo gde su bili) pre farbanja...  Nego koja je ovo kaciga...?

--- Kraj citata ---

ovo nije gotova boja .. tamo je malo vise sprockita naliveno jer je bilo sitnih rupica .. nakon brusenja se nista i ne vidi .. jos piturat i za 5

a kaciga .. hmm .. neka ka i nick mi .. noname .. samo kromirana :D

radomir.g:
Kaciga mi se jako svidja :D

n0n4m3:
evo jos par slika kacige i spuha... nekad  :icon_biggrin: bit ce jos kad se sve sredi ..  :toothy12:

Lazo:
uf što je taj spuh fino stajao na mome a onda će morat i na tvome   :icon_thumright: ..... jbg ja budala svoj zamjenio za stage6 pro i jbg sad imam snagu ali ne i ljepotu  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju