Ostalo > Foto, video, music...
kad srce kaže ljeto kaže ajmoooooooooo
majic_sk:
--- Citat: PROOF - 24 Lipanj, 2009, 22:12:57 ---haha kralju..LOOOL :jerk:
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: :toothy12: :toothy12:
klembic:
mi nemamo, mi, mi nemoa kad, kad a goca jurić u tunelu zasuče rukave, da si onaj, šećer u ruku i kaže ajmoooooooooooooo :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Bruno1990:
issse boze ovo je najgore reklama koja postoji na tv-u majku ti naježim se od toga krava mi šapče lagano i onda ona jos gora krava se pojavi u autu i kaze ajmooooo ajd ti u p**** ma***** kravo kako me zivcira vadio pištolj i pucat po njima hah :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Bruno1990 - 26 Lipanj, 2009, 16:13:04 ---issse boze ovo je najgore reklama koja postoji na tv-u majku ti naježim se od toga krava mi šapče lagano i onda ona jos gora krava se pojavi u autu i kaze ajmooooo ajd ti u p**** ma***** kravo kako me zivcira vadio pištolj i pucat po njima hah :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
Ma zveketa i bok..ali sto se tice reklama barem su ovi iz karlovackog carevi,sad im je najnovija fora "kad srce kaze žeđ,kaze karlovacko..." :notworthy:
stunt_master:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 24 Lipanj, 2009, 16:22:46 ---Neeeeeeeeeemaaa gore reklame,tako me iritira da je to strasno..isto tako i ona di se ono nabraja,kuham,perem,trcim,drkam i ta sranja..strasno
--- Kraj citata ---
i meni jebet joj mater ko je izmisli mozak mi čupa :mad0260: :mad0260: :mad0260: :mad0260: :mad0260: :kipi: :kipi: :kipi:
ha drkam ta ti je dobra
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju