Tehnički kutak > Tuning skutera

Typhoon 2009 Setup !

<< < (6/7) > >>

ryder on the storm:

--- Citat: Chupsy - 22 Srpanj, 2009, 22:46:46 ---piaggio lc nrg power na 10k rpm ide 100kmh po satu, uživo 90km/h

sad računaj kolko bi išo stalker i koje okretaje moraš imat da bi išo 100km/h

--- Kraj citata ---
meni skut sa trenutnim setupom po dugoj nizbrdici navuče 120 po satu, jednom sam mjerio s gps-om, dok je bio 105 po satu gps je pokazivao 99,5, sad pri 120, vjerojatno bi trebo ić nekih 110 pravih :frajer:

dino gp1:

--- Citat: ryder on the storm - 23 Srpanj, 2009, 02:44:08 ---meni skut sa trenutnim setupom po dugoj nizbrdici navuče 120 po satu, jednom sam mjerio s gps-om, dok je bio 105 po satu gps je pokazivao 99,5, sad pri 120, vjerojatno bi trebo ić nekih 110 pravih :frajer:

--- Kraj citata ---

Na nizbrdici svi lete :laughing1: mene zanima koliko navuče na ravnici?

dino gp1:

--- Citat: stuntjunkie - 23 Srpanj, 2009, 12:26:16 ---iskreno,bez ljutnje.....glup si kao k**ra*,treba da se nasteluje!

--- Kraj citata ---

U čemu je problem? Čovjek ima problem i ako ne misliš pomoći onda ne trebaš bzvz. pisati ovakve gluposti, možda se ovakvi odgovori toleriraju na drugim forumima (da ih sada ne spominjem) ali na ovom se siguran sam neće :angry7:

Shomi:

--- Citat: stuntjunkie - 23 Srpanj, 2009, 12:26:16 ---iskreno,bez ljutnje.....glup si kao k**ra*,treba da se nasteluje!

--- Kraj citata ---
Nisam ja ugradjivao da bi mi neko rekao glup si ko k***c...nego sam odvezao kod majstora i na mojje oci ugradjivao...A posto vidim da si pametan onda mi reci kako da ustelujem???

Shomi:
au niko nezna u cemu je problem???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju