Tehnički kutak > Tuning skutera

max brzina

(1/3) > >>

vpucko:
e ovako ljudi zanima me koliko se moze izvuc max brzina iz 50 ccm masine i sta trebam stavit uopce u skut da to dobijem
jer za sada sam samo poskidao blokade i razrezao auspuh i izbio sve iz njega tako da imam samo lonac i nist u njemu.

e sad skut mi ide 70 ali do 60 ga razvuce za 3 - 4 sec (nisam mjenjao rolice) i onda navlaci
i jos nesto me zanima npr. ja dam gas i skut prvih pola sec nista i onda povuce. kako to sredit???

skuter aprillia rally

el:

--- Citat: vpucko - 24 Travanj, 2007, 20:50:10 ---e ovako ljudi zanima me koliko se moze izvuc max brzina iz 50 ccm masine i sta trebam stavit uopce u skut da to dobijem
jer za sada sam samo poskidao blokade i razrezao auspuh i izbio sve iz njega tako da imam samo lonac i nist u njemu.

e sad skut mi ide 70 ali do 60 ga razvuce za 3 - 4 sec (nisam mjenjao rolice) i onda navlaci
i jos nesto me zanima npr. ja dam gas i skut prvih pola sec nista i onda povuce. kako to sredit???

skuter aprillia rally

--- Kraj citata ---
tvrdje opruge i lakse rolice to bi trebalo rijesiti start...

a na skut jos mozes staviti multivar, nekakav spuh, kevlar, diznu, kit itd...
ali sve to kosta :toothy3:

vpucko:
ma start je odlican prati gilleru runnera 50 ccm sa zutim rolicama (mislim 1,8 g) et bas sam sa frendom usporedjivo tam oko 40 km/h onda on pocne lagano odlazit

a za brzinu, sta mogu stavit da dobijem max iz 50 ccm??

igor.sb:

--- Citat: vpucko - 24 Travanj, 2007, 21:45:36 ---ma start je odlican prati gilleru runnera 50 ccm sa zutim rolicama (mislim 1,8 g) et bas sam sa frendom usporedjivo tam oko 40 km/h onda on pocne lagano odlazit

a za brzinu, sta mogu stavit da dobijem max iz 50 ccm??

--- Kraj citata ---

koje gramaza rola??? malo si se zaj... da nije 6,8g

da dobijes max iz 50ccm: spuh i variomat (tp ili malossi) + stelanje prijenosa (role i federi) + stelanje karba = 10kmh vece krajnje

vpucko:
ne, ne hehe krivi gumbic 4,8 cuj ja nisam vidio ja sam na prenosim receno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju