Tehnički kutak > Tuning skutera
koje je ovo ulje?
Pupo:
--- Citat: Kemo_nrg - 24 Lipanj, 2009, 22:21:33 ---OMW bixol (tako nekako), valjal to ulje ista, ja danas kupio litru :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Dobraaa, prvo kupiš ulje pa pitaš da li je dobro. Skužit ćeš da li jebro nakon 800km kada ga potrošiš. :) Za nenaturpijan skuter je sigurno dobro, mislim da svako ulje mora zadovoljit neke parametre prije nego se stavi u prodaju i mislim da nebi trebalo biti problema.
Kemo_nrg:
--- Citat: Area51 - 24 Lipanj, 2009, 22:26:34 ---Dobraaa, prvo kupiš ulje pa pitaš da li je dobro. Skužit ćeš da li jebro nakon 800km kada ga potrošiš. :) Za nenaturpijan skuter je sigurno dobro, mislim da svako ulje mora zadovoljit neke parametre prije nego se stavi u prodaju i mislim da nebi trebalo biti problema.
--- Kraj citata ---
sry, drugi put cu te nazvati pa pitati tebe valjal, :toothy9:
motov3x:
evo ja trosim valvoline dura blend synthetic blend pa me zanima sta vi mislite o tom ulju?
David:
Sva ulja bi trebala imati specifikaciju jaso ap ili tako već nekako, ja osobno koristim već duže vrijeme malossi 7,1 full synt ulje, i izrazito sam zadovoljan, to je u biti motul 600 ali prekarin u malossi !!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju