Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Practice- SR

<< < (6/7) > >>

bega:

--- Citat: YamahaSpy - 04 Srpanj, 2009, 04:36:36 ---Buahaha :D tko spominje moj pad? Ujutro moram samo nogicu bocnu poravnat jer se spigala ostalo sve 5 vozi dalje :)
Rider4ever jos cemo mi vjezbat punoo  :frajer: :glasses9:

btw: ovdje nije snimano ali se rider4ever takoder rasipo :D + jedan frend isto... Crni petak je to bio  :angry7:

--- Kraj citata ---

Nije sramota pasti,sramota je ne ustati ;)

Samo cuvajte sebe,j**** ti skuter.I ja sam imao let,pa sam nogu nekako ruzno podbacio pod skuter,rekao sam vise nikada.Bilo kako bilo skuter nek leti u tri pppppp materine :D  :headbang:

te-te-ac:
super klipič .. idu krugovi lepo.. znas kako..  :icon_biggrin:  :icon_thumright:

ja kad god odem mal bacit đir uvijek po koji pad bude.. nekakva rutina..  :happy8: ne se sekirat..  :glasses9:

YamahaSpy:
Jedan decko iz sela ima yamahu bws serijala i vidio mene da se vozim na zadnjem... Ovo proljece je iso negdje "vjezbat" pa je sa koljenima na zadnji i samo je skliznuo dolje. Imo je 2 operacije koljena i slomljenu nogu.

gokiSP:
los si primjer u selu  :icon_tongue:

stunt_master:

--- Citat: YamahaSpy - 04 Srpanj, 2009, 17:41:16 ---Jedan decko iz sela ima yamahu bws serijala i vidio mene da se vozim na zadnjem... Ovo proljece je iso negdje "vjezbat" pa je sa koljenima na zadnji i samo je skliznuo dolje. Imo je 2 operacije koljena i slomljenu nogu.

--- Kraj citata ---

jesi li ga bar posjetio u bolnici ..??? xd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju