Tehnički kutak > Tuning skutera

polini vs malossi - rolne

<< < (6/7) > >>

SlowRider:

--- Citat: sanatorium - 26 Lipanj, 2009, 15:57:21 ---evo reziltate od stavjanje na rolne polini 16x13 7.7g na kymco super 9 ( fabricke 8.5g )

1.krajna brzina - krajna brzina se je povecala nije mi jasno ali tako je pretpojtavjam da so seriske rolne skut se nije mogao dobro razvrtiti a so ovi bolje ide ( pre je isao 78km/h sad ide 80km/h brizine si merene danas u iste vremenske uslove i na isti put )

2.ubrzanje - ubrzanje isto tako se je podobrilo posebno od 20-50km/h ( tada ima najvecu razliku a ukupno ubrzanje je isto tako malo podobreno )

3.vucenje - isto tako skut sad malo bolje vuce znaci primer ako na neku uzbrdici skut pre je isao 35km/h sad ide 37-38km/h

--- Kraj citata ---

A jesi li mjenjao tvornicke rolice kada si skinuo blokadu?

sanatorium:

--- Citat: SlowRider - 26 Lipanj, 2009, 16:54:23 ---A jesi li mjenjao tvornicke rolice kada si skinuo blokadu?

--- Kraj citata ---

ne nisam ih mjenao

marko1990:

--- Citat: marko1990 - 24 Lipanj, 2009, 16:17:05 ---išo bi...možda čak i više jer mi na kymcu nekak te 8,5 djeluju preteške...probaj...pa neces propast za 100 kn kolko role koštaju   :hello:

--- Kraj citata ---

evo citiram svoje...kao sam i reko  :glasses9:

ivanm:
kad se skinu blokade najčešće treba malo lakše role, nije to velika razlika možda 0.5-1.0 gr, al ipak treba, motor ima više snage, pa nek je i pola ks al ipak se osjeti..
čim veća snaga na određenom setupu -> lakše role..

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: ivanm - 27 Lipanj, 2009, 13:37:17 ---kad se skinu blokade najčešće treba malo lakše role, nije to velika razlika možda 0.5-1.0 gr, al ipak treba, motor ima više snage, pa nek je i pola ks al ipak se osjeti..
čim veća snaga na određenom setupu -> lakše role..

--- Kraj citata ---

Ni meni kad su ovi u servisu skidali blokadu nisu stavili lakse role,a 8g su te serijske ako se ne varam..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju