Općenito > Generalno o skuterima

jet force 125

<< < (2/7) > >>

spy_hard:
daj ako dajes vec tolike pare uzmi si onda kompresor  :toothy9:
21 konj, uh kad te povuce  :icon_biggrin:
inace, skuter je prelijep, i ja mislim da nije tako ni losa masina ako je vec od peugeot-a, samo cini mi se da sam negdje na youtube kad sam gledao vid o jet-u... i dao covjek zmigavac, i ja mislim da se culo ono pistanje ko na onim kinezima jeftikanerima. ne znam sad dali se to samo meni ucinilo ili je stvarno tako pa ako ko zna nek odg bas me zanima, to mi je nak bezze i nekako... kineski  :icon_biggrin:
uostalom, dobar ti je izbor  :icon_thumright:

gun_rider:

--- Citat: motov3x - 22 Lipanj, 2009, 09:48:29 ---da bas zbog toga bi ga kupio jer je prelijep motor a i nema ih puno na cesti,a i ajde nije ni masina toliko losa ako je od peugeota, al opet kad gledam ako nesto slupam tesko cu nabavit djelove i onda mi je tu cijela zezancija, al jos cu ja razmislit o tome!!!!

--- Kraj citata ---

haha dođi ti u yamahe reci triba mi plastika ta i ta...reć će ti ne držimo ništa, sve naručujemo u pijađa je isto za skoro sve tako
kad nešto slupaš teško ćeš nać šta ti triba za bilokoji motor a ne samo za jet-forcea
uglavnom, dućana ima, nema straja da će propast, zatvorit se...a čin ima dućana ima i djelova...ne zamaraj se puno tim :icon_thumright:

goci1990:
Ja sam imao jet force 125 i zadovoljan sam sa njim. Po satu je isao 120 km/h. U hr ih ima 3 ili 4. U pravu si sto se tice onoga za zmigavce, kad ih upalis, pisti. Najgore je zbog dijelova, nemozes nigdje nabaviti. Odes u peugeotov servis nemaju ni oni. Samo sto ti je njihova mana da se gase sami od sebe. Ti stanes na semaforu ili pustis gas on ti se zna ugasiti. Ja bi ga opet uzeo  jer mi je skuter prebolestan. Obican  model ti kosta oko 35 000 kn a verzija sa kompresorom 51 000 kn. Ti odluci.

motov3x:
ma to pistanje se moze naknadno ugradit da ne zaboravis ugasit zmigavac jer puno ljudi vozi od skretanja na kojem su dali zmigavac do drugog skretanja!
ok i meni je predivan motor!
koliko neki polovni kompresor dode otprilike

ChRiStIaN:
125 no fun without kompresor!  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju