Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA

<< < (6/7) > >>

aco stunter_50:
ako oćeš zvuk onda uzmi gljivu

cupavi:

--- Citat: milja180sp - 27 Travanj, 2007, 12:04:22 ---ovo si gluposti za mene kak ce iko znati kako tebi radi motor , koda da ti ja kazem koja bi dizna bila dobra za moj motor kada neznas kak radi kak je nastelan i kak ide ..... to ako znas stelati fergazert i ako znas o motorima i kak taj fergazert radi  onda moras sam znati ..a vi kak ocete

--- Kraj citata ---

Sory kaj pitam mislio sam da ovaj forum služi tome da svi nekaj naučimo ;D a ne izdrkavanjima poput tvoga  :blowjob1: :laughing7:

milja180sp:
evo sad si naucio , terba ti nesto puno da naucis

Sugar:
ma milja se ljuti zato kaj smo vec milijun puta utvrdili da gljiva NE IDE na seriski cilindar i onda dodju neki novi i opet tvrde da je to super i jebeno

j#bo me pas ak necu otic u garazu slikat seriski cilindar na kojem je bila gljiva i u svakoj temi o gljivi stavit tu sliku i lockat topic

Doomsday:

--- Citat: Sugar - 28 Travanj, 2007, 14:29:32 ---ma milja se ljuti zato kaj smo vec milijun puta utvrdili da gljiva NE IDE na seriski cilindar i onda dodju neki novi i opet tvrde da je to super i jebeno

j#bo me pas ak necu otic u garazu slikat seriski cilindar na kojem je bila gljiva i u svakoj temi o gljivi stavit tu sliku i lockat topic

--- Kraj citata ---

A koje pasmine... :laughing7:
 :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju