Tehnički kutak > Tuning skutera

GLJIVA

<< < (5/7) > >>

Punisher:

--- Citat: cupavi - 26 Travanj, 2007, 15:47:14 ---Sory kaj upadam u temu vidim da pričate o diznama pa me zanima da li je dizna 88 prevelika za airbox s red spoonge? imao sam prije gljivu sad je skinuo, koju mi diznu preporučate? jel će 74 bit dosta? :dontknow:

--- Kraj citata ---
Inače ako si stavio gljivu i s njom veću diznu sad samo vratiš onu prošlu - ili ako se ne sjećaš staviš za nekih 10 brojeva manje. To ti je ovako napamet, ali svejedno reci što imaš pa ćemo znati bolje reć  :happy6:

cupavi:

--- Citat: igor.sb - 26 Travanj, 2007, 16:55:53 ---
--- Citat: cupavi - 26 Travanj, 2007, 15:47:14 ---Sory kaj upadam u temu vidim da pričate o diznama pa me zanima da li je dizna 88 prevelika za airbox s red spoonge? imao sam prije gljivu sad je skinuo, koju mi diznu preporučate? jel će 74 bit dosta? :dontknow:

--- Kraj citata ---

a kako da mi znamo sta ti imas sve na motoru, po tvojoj prici moze ici od 60-90 dizna

napisi sta imas sve na skutu, nadam se da nije seriski

--- Kraj citata ---

tp trophy gus, multivar 2000, žuti centralni, crveni mali federi, 17,5 dellorto, zx, prije gljiva sad airbox, denso platina itd... jel sad ok? ;D

Punisher:
Mislim da bi 74 bila sasvim dovoljna ali neka ti ostali još kažu svoje mišljenje.

igor.sb:
paaaaaaa!?

izmedu 74-78, mozda i 80, preko nikako + redsonge

milja180sp:
ovo si gluposti za mene kak ce iko znati kako tebi radi motor , koda da ti ja kazem koja bi dizna bila dobra za moj motor kada neznas kak radi kak je nastelan i kak ide ..... to ako znas stelati fergazert i ako znas o motorima i kak taj fergazert radi  onda moras sam znati ..a vi kak ocete

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju