Tehnički kutak > Tuning skutera

polini evolution?

<< < (2/8) > >>

_aerox_:
i mislim da slow pozna tog decka,iz resnika je,pavicev f15 je bio pa ga je prodo u resnik...slow ak procitas temu javi se pa da znam dal da uzimam spuh taj il ne...za malu paru mi ga daje jer je imo sabracajku sa skutom,a spuh je osto tip top

dino gp1:

--- Citat: _aerox_ - 21 Lipanj, 2009, 14:56:31 ---pa koji drugi karb,kaj 21 nije dosta,a mislim kasnije deltu uzet,samo da mi ulete pare neke...a lik sto ima evolution ima ga na f15 u kombinaciji s deltom multivarom sportom i dellortom 17.5 i motor radi ok,vozio,probo,sve ok

--- Kraj citata ---

Da, 21 je ok a radilica?

_aerox_:

--- Citat: dino gp1 - 21 Lipanj, 2009, 15:06:55 ---Da, 21 je ok a radilica?

--- Kraj citata ---

e da,radilicu sam mislio rmsovu uzet,sad kolko to valja pojma nemam,imo sam topovu s plavim polutkama za 350kn od decka jednog tu blizu mene zivi,sad neznam dal ju jos ima

gokiSP:
21 nije neki karb, istije ko 19 samo promjer malo veci..treba ti i prirubnica, treba ti usis...vjeruj mi treba ti brdo toga za taj spuh...vidio si na kojem sam ga ja setupu imao..

_aerox_:

--- Citat: gokiSP - 21 Lipanj, 2009, 15:13:57 ---21 nije neki karb, istije ko 19 samo promjer malo veci..treba ti i prirubnica, treba ti usis...vjeruj mi treba ti brdo toga za taj spuh...vidio si na kojem sam ga ja setupu imao..

--- Kraj citata ---

da,al nije mi jasno kak ovaj f15 onda tako dobro radi na tom jadnom setupu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju