Tehnički kutak > Tuning skutera
polini evolution?
SlowRider:
--- Citat: _aerox_ - 21 Lipanj, 2009, 15:05:15 ---i mislim da slow pozna tog decka,iz resnika je,pavicev f15 je bio pa ga je prodo u resnik...slow ak procitas temu javi se pa da znam dal da uzimam spuh taj il ne...za malu paru mi ga daje jer je imo sabracajku sa skutom,a spuh je osto tip top
--- Kraj citata ---
je to je taj, samo sto su mu granu kod flandje sjebali pa su napravili novu. Neznam kakve performanse sada daje, ali znam da nista nije trebalo preradjivati i skuter je predobro isao.
_aerox_:
--- Citat: gokiSP - 21 Lipanj, 2009, 16:11:37 ---u minus nemozes otic da ga jebes sa tim spuhom :toothy12:
--- Kraj citata ---
zna,,a vidjet cemo,mozda i padne neki jaci setup na roxa,sve zavisi kolko cu para ov ljeto zaradit :laughing7:
gokiSP:
mozda je sad taman ako su uzu granu stavili
_aerox_:
--- Citat: gokiSP - 21 Lipanj, 2009, 16:14:22 ---mozda je sad taman ako su uzu granu stavili
--- Kraj citata ---
ja cu ga uzet pa cemo vidjet,ovakvu priliku ne propustam
SlowRider:
Imao je taj spuh i gumu kod prigusivaca ali toga vise nema, te je orginalna selna pukla oko topa...
Znam samo da je s tim auspuhom isao bolje od sve jednog gusa (base), dalje necu pricati jer zvuci kao da pricam gluposti :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju