Tehnički kutak > Tuning skutera
Čep za uljnu pumpu na PEŽOJCU
ivanm:
--- Citat: vktr - 21 Lipanj, 2009, 19:56:01 ---BTW zna li neko nekog tokara inzistirao da mu ne dam pare za obavljeni posao pa mi je neugodno tamo opet iči :toothy12: sam sebi je napravio štetu nije uzo ni onda a neće dobit ni sad pare hhhh, 3 put sam nudio jebiga, odbio je, idemo dalje :D
--- Kraj citata ---
i sad bi mi na temelju ovog iskustva trebali tebi preporučit nekog poznatog... hhaaha..
oglasnik i listaj..
vktr:
--- Citat: ivanm - 21 Lipanj, 2009, 20:03:54 ---i sad bi mi na temelju ovog iskustva trebali tebi preporučit nekog poznatog... hhaaha..
oglasnik i listaj..
--- Kraj citata ---
pa samo sam mislio ako znate nekog koji uzme pare za obavljeni posao, a ne da moram triput nuditi i svejedno mu ne uspijem mu dat pare na kraju :toothy12:
Benjamin:
ali kemija..
odes tokaru velis napravi mi mesingastu piksu te i te dimenzije bubnes ju unutra i mir...
i znas da se nebu rastopila i kaj ja znam kaj...
neer:
das cikla hacu 10 eura za takav cep i napravi ga fino od teflonske plastike,,meni je radio i neki dan brzzom savrsena stvar..a nije skupo....ma kakav mesing pa kad se rasiri aluminij puca ..ljepo od teflona napravit i mirna bosna :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju