Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj kymco

<< < (4/5) > >>

kimcovit:

--- Citat: luna500rr - 04 Travanj, 2010, 22:41:12 ---budes mogel i vecu kilometrazu radit s kitom, s manje gasa ces vozit, manje ce se grijat i naprezat :hello:

--- Kraj citata ---
e to bi bil i največi problem, ovak ga vozim 30 km u komadu puni gas, ako ulovim još koji kamion pa iza njega po cijeloj dužini stare zagoske  pa sve do 2. - 3. semafora na Bolonji. A poznavajuči sebenebi ga sigurno mogel voziti na manje nego max.

efz:

--- Citat: kimcovit - 04 Travanj, 2010, 22:39:51 ---Za kit neznam, rekel mi je meh., da onda nebu mogel raditi takvu kilometražu.

--- Kraj citata ---
mislim da clan dhorvat pobija teoriju tvog mehanicara, pitaj ga kolko je napravil sa svojim kitom :)

pralas:
malo je sjebano ali ako imas kit na ac,ne smijes ga voziti pun gas,ni 5 km,a kamoli 30!!zbog pregrijavanja i trebas povremeno stati da se ohladi.ali stim kitom(base)ako ga zagrijavas prije voznje mozes i preko 20000km prijeci...

kimcovit:
ajdmo malo pričekati s kitom i pričom o njemu, ako ču sa auspuhom dobiti  brzinu od nekih 90, znači nekih 10 km/h više nego kaj ide sad bil bum zadovoljan.

pralas:
90 kmh?????? :nono:,pa toliko bi iso sa kitom,karbom i aupuhom...ali sam auspuh pa 10 vise,nema sanse....maks.5kmh malo bolje ubrzanje i zvuk,a koliko cajger laze to dovede do 75kmh realnih.... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju