Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MEETING!
Punisher:
:laughing7: čini se kao pravi susret sa dodatnim zabavnim programom... super ideja :icon_thumright:
Mogli bi na ljeto (valjda će nas tada biti više slobodnih) se naći nas forumaša u malo većem broju sa svih strana :happy6:
Bongo:
--- Citat: Mr J - 26 Travanj, 2007, 12:20:33 ---
Bongo, u subotu sljedecu je rostiljada!
--- Kraj citata ---
A znam :( tekme su mi u subotu i nedjelju :(
Alli nema veze...bum već ja vama pokazal kak se tamane kobase :frajer: (pivu ne pijem :icon_biggrin: )
eladio:
--- Citat: Mr J - 26 Travanj, 2007, 12:20:33 ---ja bum nosil kameru i snimal... a i slikal...
Bongo, u subotu sljedecu je rostiljada!
Ja bih prvo ovu rostiljanu da napravimo mi sa foruma, clanovi, da vidimo kako ce ispasti pa sljedecu ako bude dobra napravimo vecu, sa sponzorima i tako, jos reklamiramo na portalu i te stvarcice...
Ja sam i za neka natjecanja... tko ce najbrze pojesti 5 kobasica, tko ce najbrze eksirati pivu (ne smije biti vozac!), najljepsi pivski trbuh i slicno...
--- Kraj citata ---
uff.. sta cu sa svim tim silnim nagradama ..dajte nesto u cemu i vi imate sanse :redface: :toothy3:
Punisher:
Tko će najdulje ćakulati :icon_scratch: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
... tu nemate šanse protiv nas Dalmatinaca ... nadoknadili bi zaostatak (ako bi ih bilo :laughing7:) za sve ostale kategorije :glasses2: :glasses9: :frajer:
Doomsday:
Ooooo daaaaaa... Samo da je štekat, na suncu sa suncobranon, lipih cura u pozadini, i jedna u veliku sa ladnin... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju