Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MEETING!

<< < (5/8) > >>

eladio:

--- Citat: nrg50power - 26 Travanj, 2007, 00:10:29 ---mozemo i ovaj ako ste za ili cemo drugi kad bude Mr J u zg

--- Kraj citata ---

slijedeci onda  :headbang:

Mr J:
Vidjet cemo kakvo ce biti vrijeme sljedeci vikend i obveze vecine forumasa pa onda lijepo izaberemo subota ili nedjelja...

Takodjer ce se trebati dogovoriti oko pijace i mesa (ovisno o broju forumasa) kolicina i cijena... Mislim da bi se sve dalo srediti sa nekih cca. 50kn po osobi (da imamo i soka i pive i vina)
A sto bi rostiljali? Svinjetinu, piletinu, kobasice...?

Moja preporuka je kupnja namirnica u Metrou ili Getrou jer su oni najjeftiniji...

Nadalje, treba netko tko ima mobilni rostilj, taj rostilj spremiti u torbu ili nesto slicno... te ce nam trebati i nesto ugljena...

Eto, mislim da 50kn nije puno po osobi, to je runa za 2 osobe kada se ide subotom navecer van...

Naravno, kada dogovorimo broj forumasa, i odredimo kolicinu mesa i pica, naravno da cemo podijeliti potrosen iznos na broj forumasa, ako ispadne i manje od 50kn onda super ali ja preko 50kn po osobi nebih isao jer ima i onih koji nemaju stalan izvor novcanih sredstava...

Naravno, pozvani su i prijatelji iz susjednih gradova...

Prvo se treba predbiljeziti... Ja bih sa tom temom  krenuo u ponedjeljak pa da se ljudi predbiljeze do petka kako bi se mogle kupiti namirnice u subotu ujutro i sve to srediti...

Svi prijedlozi su dobrodosli!  :icon_thumright:

mrcina:
pazi ako odemo gore 25kn ti je grah da prste poližeš a uz njega možemo još baciti roštilj.
jedino za pijaču neznam koliko je.
računajte bez stoje neidite nikud a i plastike ako vam nestane benge.

Mr J:

--- Citat: mrcina - 26 Travanj, 2007, 08:34:44 ---pazi ako odemo gore 25kn ti je grah da prste poližeš a uz njega možemo još baciti roštilj.
jedino za pijaču neznam koliko je.
računajte bez stoje neidite nikud a i plastike ako vam nestane benge.

--- Kraj citata ---

za 25kn dobis onu porciju graha, ali ti za 25kn kupis pile! mislim da se ne isplati...

Ali kako zelite... Ja sam dao prijedlog.

eladio:
svako 50 kuna, ako netko nema, nema veze, samo neka dodje, nije sramota, i ja sam bio student duugoo  :redface:

netko neka se zrtvuje i dodje s autom radi rostilja i namirnica i gajbi , i neka ponese loptu za nogomet  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju