Tehnički kutak > Tuning skutera

curi gorivo

(1/4) > >>

vekyyy:
evo neznam koji bog mu se pocel desavat... neki dan se gusio kad mu dodam gas.. skinuo sam gljivu i probao upalit i od tada sve normalno.. evo jutros se probudil i imam kaj vidit karb pusta gorivo.. naljem gorivu u skuter i dolje na dnu karburatora pusta benzin i skuter nikako nece da upali.. i benzin mi izlazio kroz gljivu  :sad1: molim pomoc jer mi skut hitno treba... fala

vjeko86:
da ti nije otišao vakum ventil,pa gorivo konstantno curi u karb,ili plovak pregdledaj,uglavnom tu bi trebalo nešto biti

gokiSP:
ako benzin curi stalno iz rezervara u karb dok je skuter ugasen otisao ti je vakum ventil...to ti je najbolje stavit obicnu malu pipicu na crijevo koje ide od rezervara do karba...sad moras cistit svijecicu i bilo bi dobro da skines auspuh ako ti je nalilo u cilindar benzina onda je i spuh puh..

robert:
vakum ventilj dao svoje a plovak u fergazeru preslab za tu masu goriva koja proteče. tako meni prošli vikend bilo. vakum ventilj ni za popravit nego kupi novi.

robert:

--- Citat: gokiSP - 19 Lipanj, 2009, 18:52:18 ---ako benzin curi stalno iz rezervara u karb dok je skuter ugasen otisao ti je vakum ventil...to ti je najbolje stavit obicnu malu pipicu na crijevo koje ide od rezervara do karba...sad moras cistit svijecicu i bilo bi dobro da skines auspuh ako ti je nalilo u cilindar benzina onda je i spuh puh..

--- Kraj citata ---
ja imao u yasuniu više od litre goriva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju