Tehnički kutak > Styling skutera
Runner Spric kit brusenje i neke slike postupka farbanja itd.
zokizo:
Uhvatio se posla i krenuo na farbanje navedenog skutera i sad doslo na red smirglanje spric kita
pitanje:
ostaju mi sitna udubljenja pod rukom se ne osjeti ali kad na suncu micem plastiku vidi se da nije sve isto i da imaju sitna udubljenja neznam mozda 0.01 mm dali to treba smirglat jos ili ce to boja popunit/ispravit
zipst:
--- Citat: zokizo - 19 Lipanj, 2009, 13:38:40 ---Uhvatio se posla i krenuo na farbanje navedenog skutera i sad doslo na red smirglanje spric kita
pitanje:
ostaju mi sitna udubljenja pod rukom se ne osjeti ali kad na suncu micem plastiku vidi se da nije sve isto i da imaju sitna udubljenja neznam mozda 0.01 mm dali to treba smirglat jos ili ce to boja popunit/ispravit
--- Kraj citata ---
triba, najbolje ti je uzmi bilokoji sprej i lagano izdaleka prođi cilu plastiku, cisto da ti ostanu tockice, vodobrusni 800-1200 i dobro je kad skines sprej....
zokizo:
da se nadovezem i stavim koju slikicu WIP
nakon puno tlacenja ljudi okolo i citanja kako, sta, gdje, odlucio ofarbat motor
runner nekad (nikad mi se nije svidjala ova boja, boja za zagreb gay pride :laughing11:)
slikica bez plastika
pa jedna slikica nakon varenja plastike,savjet: ovo s lemilicom nije dobro posto ostavlja utore i za mali dio od 10 cm izgubite bar sat i po da izgleda ok a i neizgleda dugotrajno uglavnom bolje dati koju kunu pa da vam to naprave kako treba
plastike nakon puno puno ciscenja,smirglanja,primera i spric kita (u vecini trgovina gdje prodaju auto-moto boje lakove su mi rekli ako j evec ofarbano da netreba primer da to ide samo na golu plastiku!?!!?!)
i jos jedna usporedba prije i sad btw ovo je farbano sa nekim sprejem "bumper color" plastike nisu glatke nego hrapave
i na kraju spric kitane noge :drunken_smilie: i malo vas udari ta silna farba lakovi ucvrscivaci u glavu :drunken_smilie: :drunken_smilie: :frajer:
u utorak jos boja i to je to pa cu poslat jos koju sliku...
RimSo:
Noge su najbolje nema sta..njih jos samo dobro ismirglaj... :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Cekam da vidim zavrsne slike..koje je god taj skut.. ::) ::)
zokizo:
2000. godiste 35.000 km ali radi ko sat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju