Tehnički kutak > Blokade
blokade runner sp50 2007god
stark1:
--- Citat: elmir - 19 Lipanj, 2009, 08:39:35 ---posto je digitalno non stop nesto varira, najvise mi je pokaalo 103km/h alii primjetim da neidem vise od 80 da ga *ebes.. nekako mi se vrti na malo obrtaja, kad sam gledao clipove o runneru vidio sam da se u drugih vrti na vise bas vise obrtaja..
--- Kraj citata ---
stavi svjecicu sa rezistorom..i neces imati takvih problema..imas jos blokadu na variomatu..tj trebas skinuti prsten..ali ako ti motor ide do 80km/h onda nemas blokada
VoRdA_NRG_MC3:
--- Citat: elmir - 19 Lipanj, 2009, 01:04:19 ---posto se nesudim sam igrati i skidati to sve a da djaba neplacam majstora interesuje me samo jeli mi skuja dobro baca okretaje? ili bi to trebalo jos vise ici :toothy12:
--- Kraj citata ---
pa pitaj nekog ko se kuzi da ti pogleda jel imas blokadu...
R@kija:
pa ak ide 103 po vurama nema blokade sigurno..runner novi ima blokadu na spulji sljepo crijevo,prsten na variomatu i onaj mali poklopcic sa rupicama na frgi!!
ivanm:
kak vama serijski skuteri idu 103 serijale a ja sam sa svojim setupom jedva dostigao 102?
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 20 Lipanj, 2009, 12:11:07 ---kak vama serijski skuteri idu 103 serijale a ja sam sa svojim setupom jedva dostigao 102?
--- Kraj citata ---
Eh, al tvojih (nasih) 102 nije isti kao i njihovih 102 ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju