Općenito > Generalno o skuterima

Zamjena molim savjet

<< < (5/6) > >>

Sugar:

--- Citat: filiplatinovicz - 29 Travanj, 2007, 05:30:52 ---moš si mislit... ha, ha... pimpek pao...
meni sve ovo djeluje kao zahebancija.ta prica o trampi...

--- Kraj citata ---

ajde barem jos jedna osoba kopca stvari na isti nacin kao i ja

StreetRunner:
e još nešto,jeli ti da i drugi ključ?????????Čitaj ovo

Meni prijatelj uzeo neki skuter i pošto je on inače glup nije pita rezervni ključ,da mu je pare i otiša ća.Ovaj u koga je kupio je mulac neki(ukratko neka banda).Ostavio on lipo skut na parkingu i otiša na misu a posli mise vidio mene i reka mi da stanen i da ga odvezen do motora da ga ja isproban i da mu rečen mišljenje.I mi lipo došli na parking kad skutera nema,ukrali ga(zapravo odvezli :laughing7: :laughing7: :laughing7:)Dalje van netriba ništa :laughing7: :laughing7: :laughing7:

filiplatinovicz:
takav da ti je idao dva ključa ništa ne znači... uvijek se može napravit i treći ključ!

StreetRunner:

--- Citat: filiplatinovicz - 30 Travanj, 2007, 07:35:31 ---takav da ti je idao dva ključa ništa ne znači... uvijek se može napravit i treći ključ!

--- Kraj citata ---
znan ali ovi je toliki kreten da nije pita ni za drugi ključ a kamoli pomislio na treću mogućnost.A tako ti je to kad starcima nerečeš šta kupuješ pa moraš ostavljat skut daleko od stana da te stari nevidi i onda ti ga ukradu

ADRO 3:
... zasto bi ja otvcarao teme bez razloga... trebao mi je savjet pa sam pitao ... nema razloga za komentare kao "to ti lazes nije istina" danas cu poslikat ATX-a i scoot pa sve pogledajte i uvjerite se da ne lazem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju