Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

OTKAZAN novi susret u Kninu dana 06.05.2007. nedilja

<< < (13/19) > >>

ALONSO:
a jooooj

prvo mi propada gostovanje na šibenik, i sutra šta sna planira odlazak na modro jezero u imotski, sve zbog kiše...

sada i ovo....

uffff

šta se mene tiče osobno može se pomaknuti tjedan dana kasnije, tu uopče nema greške, međutin ja ne mogu u nedilju, mogu samo u subotu, jerbo u nedilju je utrka U španjolskoj, u rodnoj državi moga vozača za kojeg navijam a i inače nema šanse da f1 propustim tako da mi ako se odgodi za još jedan tjedan igra mi samo subota..

ivbura:
E opet san u igri...fucking konektor izvuka se nisan vidija ,poskida svu plastiku provjeria svičicu ,osigurače zaključija da je ošla pumpa goriva (inače vakum) odveja u servis jašuči na skuteru unutar kombija  :angry9:
vizuelni pregled servisera i otvoreni dlan u čelo i kezzz od do uva ....
eto ,možda bi i vidija da se to desilo pšo danu onako po noći ....... :nono:
Prošlo ...

Kotrlj !

IZd:
Ekipa, kako god se dogovorite, s tim da ja u ovu nedjelju vrlo vjerojatno ne mogu (99%) i to ću definitivno javiti Vam u srijedu  :glasses2:

corky:
Dragi prijatelji prije što dogovorite termin pogledajte kalendar susreta

SV JURE Tučepi   4, 5 i 6.  5
Malari  Trogir 19. 5                               
MK OKIT Vodice 1. 6

e sad između 19.5 i 1.6 provajte ubaciti ovo okupljanje jer nama koji idemo po moto susretima bilo bi vrlo drago Vam se pridružiti... cilj okupljanja je da nas bud što više .....i da se dobro zabavimo

Doomsday:
Za ovi vikend, šanse za kišu u nedilju u Splitu, Šibeniku, Kninu i Zadru su 50%, u subotu i više... :sad3:

A šta mislite o vikendu 12.-13.05. ako vrime bude OK? Možda onda malo do Knina? :icon_scratch:

Alonso nemore 13. u nedilju, nego 12. u subotu... Kako vi ostali stojite s vrimenom..? :happy8:

Još ću do petka u 12 uri pratit prognozu za ovaj vikend, ali kako stvari stoje, kiša nam ne gine... :dontknow:

Svi prijedlozi dobrodošli... :help:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju