Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Dviljakuša, pad- marof 22.4 film

<< < (9/13) > >>

divljakusa:

--- Citat: Genesis051 - 24 Svibanj, 2007, 21:43:59 ---Samo se ti, onako iz sjene, bori za bodove, kako je (Fernando, iz F1) Alonso postao (pred 2 sezone, najmlađi) svjetski prvak...
A pozicije, sve bliže  :prvi:  će doći same od sebe... Imaš sve u svoju korist: afinitete, ambicije, vrijeme (tvoje godine, sretan ti rođendan, "samo koji dan" u zakašnjenju !...)
Samo jedan veliki argument radi protiv tebe: ti sama !  Nestrpljenje da pokažeš (dokažeš) da možeš...
Možeš sigurno ! ...samo sve te parametre posloži u svoju korist, vrati se (još jednom, za zaključak) na prvu rečenicu...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

.....hvala.....na cestitkama za rodjendan....i moram priznati da sam do zakljucka iz prve recenice dosla nakon druge utrke.....

Genesis051:
 :icon_thumright:  Postolje čeka na te...   :happy3:

divljakusa:

--- Citat: Genesis051 - 24 Svibanj, 2007, 22:01:03 --- :icon_thumright:  Postolje čeka na te...   :happy3:

--- Kraj citata ---

....ceka i polica.....nova...uredjena sam za moje  :prvi: :prvi: :prvi:

Genesis051:
Eh... sad si me oduševila, dala mi do znanja da si svjesna što možeš !
Uvjeren sam, da će ta polica dobit ponešto opterećenja do kraja sezone...  :icon_thumright:

divljakusa:

--- Citat: Genesis051 - 24 Svibanj, 2007, 22:32:30 ---Eh... sad si me oduševila, dala mi do znanja da si svjesna što možeš !
Uvjeren sam, da će ta polica dobit ponešto opterećenja do kraja sezone...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
...nada je velika....volja je jaka....puno treninga....i slozen skuter.....moguce... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju