Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Dviljakuša, pad- marof 22.4 film

<< < (7/13) > >>

eladio:

--- Citat: LUKA - 27 Travanj, 2007, 12:19:08 ---
--- Citat: StreetRunner - 27 Travanj, 2007, 12:12:23 ---iman 17 godina i prezivan se Perkušić.Ali ja san iz Omiša a vi ste mi daleko odavde

--- Kraj citata ---

da, vidim da imaš 17 godina.

i neboj se ,nisam mislio da imaš išta sa ovom našom dvojcom iz zgb :laughing6:

--- Kraj citata ---

a cuj, ako zagrebcani budu nekome duzni a nemaju para, morat ce trazit nekoga da to plati , pa makar morali u dalmaciju  :toothy9:

LUKA:

--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2007, 12:21:23 ---
--- Citat: StreetRunner - 27 Travanj, 2007, 12:12:23 ---iman 17 godina i prezivan se Perkušić.Ali ja san iz Omiša a vi ste mi daleko odavde

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

a cuj, ako zagrebcani budu nekome duzni a nemaju para, morat ce trazit nekoga da to plati , pa makar morali u dalmaciju  :toothy9:

--- Kraj citata ---
pogotovo ako treba dobit pare od sedamnaestogodišnjaka :laughing6:

Genesis051:
Neka si dobro prošla !!!... :icon_thumright:
To je dobro za sve (tvoje opće zdravstveno stanje, školu,  izlaske, pa i treninge/daljnje trke)
Puno sreće i ubuduće !... :frajer:
Pretpostavljam da si ponešto i naučila iz tog pada   :jaojoj: , i da nećeš sebi dozvolit istu grešku...  :laughing7:
Živiš "100 na sat", pa... ako i bude još nekih padova, neka budu takvi, da se digneš, i psuješ na motor i/ili nastaviš (kako smo to znali viđat na trkama  :icon_biggrin: )... bez ikakvih posljedica za tebe...  :icon_thumright:

StreetRunner:

--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2007, 12:21:23 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
a slušaj sve je moguće :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Inače LUKA pitaj njih dvojicu odajkle su oni točno jer oni nisu purgeri,po korijenima su ipak tovari :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Ozbiljno pitaj ih jer mi smo po korjenima iz Imotskog

divljakusa:

--- Citat: Genesis051 - 27 Travanj, 2007, 22:26:04 ---Neka si dobro prošla !!!... :icon_thumright:
To je dobro za sve (tvoje opće zdravstveno stanje, školu,  izlaske, pa i treninge/daljnje trke)
Puno sreće i ubuduće !... :frajer:
Pretpostavljam da si ponešto i naučila iz tog pada   :jaojoj: , i da nećeš sebi dozvolit istu grešku...  :laughing7:
Živiš "100 na sat", pa... ako i bude još nekih padova, neka budu takvi, da se digneš, i psuješ na motor i/ili nastaviš (kako smo to znali viđat na trkama  :icon_biggrin: )... bez ikakvih posljedica za tebe...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
....hvala....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju