Tehnički kutak > Tuning skutera
nrg power - stelovanje
VideRR:
a jbg. stari da sam ja stavljo klip valjalo bi a ne Niko!!!! hhh..... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
grbi128:
--- Citat: VideRR - 20 Lipanj, 2009, 00:51:43 ---a jbg. stari da sam ja stavljo klip valjalo bi a ne Niko!!!! hhh..... :toothy10: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
nije Niko nista kriv,ja sam mu rekao bio kako da je stavi,onda je on nesto govorio kako ovo kako ono,da onda ono malossi pise naopako,dalje ja nisam nista govorio i kako je tako je...jbg,sutra cu okrenut glavu ;)
btw. ja sam klip i cilindar stavio,a Niko je glavu i dihtunge stavio
grbi128:
skut sad radi koliko toliko ok-ali jos uvijek jako lose...nesto me zrak zeza....dam gas on se ugusi-pustim,opet sve u redu...i da bi ga vozio trebam ga drzat na vrhu gasa,kad dam puni gas ugusi se i ugasi...nikako ga nemogu nastelovat..dizna je 85,airbox preraden-filter je Twin air(nesto slicno kao red sponge)...svjecica je crna jos uvijek :dontknow: ...pls help :headbang:
pitaNS:
to je i mene zbunjivalo kad sam montirao... Treba da ti bude dovod za vodu na gornjoj strani i onda valjda malossi piše naopako... (to su toliko bezveze odradili, da se čovek zbuni)
znači nije ti dobro glava okrenuta!
grbi128:
--- Citat: pitaNS - 21 Lipanj, 2009, 20:48:43 ---to je i mene zbunjivalo kad sam montirao... Treba da ti bude dovod za vodu na gornjoj strani i onda valjda malossi piše naopako... (to su toliko bezveze odradili, da se čovek zbuni)
znači nije ti dobro glava okrenuta!
--- Kraj citata ---
okrenuo sam glavu prije 2 dana :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju