Tehnički kutak > Tuning skutera

nrg power - stelovanje

(1/5) > >>

grbi128:
sutra stavlja ove nove dijelove...za pocetak cu vozit na serijskom variomatu sa onim tezim rolicama i serijskim centralnim dok se ne razradi...onda stelovanje prijenosa i karba....
SETUP:
yasuni r
multivar 2000
malossi kevlar
malossi sport 70cc
rms racing radilica
malossi delta
malossi wingbell
skf c4 lezajevi
dellorto phbg 19 DS..

e sad,jeli mi vrijede bijele oprugice koje sam dobio sa deltom? koji centralni cu stavit...ocu serijski ostavit?
u karbu je igla W9...jeli valja ona? koju glavnu diznu cu stavit otprilike? i koje rolice da stavim-sad su 6,1g u multivaru?...

tnx...

_aerox_:

--- Citat: grbi128 - 18 Lipanj, 2009, 01:02:19 ---sutra stavlja ove nove dijelove...za pocetak cu vozit na serijskom variomatu sa onim tezim rolicama i serijskim centralnim dok se ne razradi...onda stelovanje prijenosa i karba....
SETUP:
yasuni r
multivar 2000
malossi kevlar
malossi sport 70cc
rms racing radilica
malossi delta
malossi wingbell
skf c4 lezajevi
dellorto phbg 19 DS..

e sad,jeli mi vrijede bijele oprugice koje sam dobio sa deltom? koji centralni cu stavit...ocu serijski ostavit?
u karbu je igla W9...jeli valja ona? koju glavnu diznu cu stavit otprilike? i koje rolice da stavim-sad su 6,1g u multivaru?...

tnx...

--- Kraj citata ---

stavi malo tvrdje federe kvacila,mada mislim da bi i bijeli na delti bili ok,centralni stavi bijeli,igla je dobra(valja) i rolice da budu oko 5.5 ako ne i malo ispod,dizna oko 82...

3alfa3:

--- Citat: grbi128 - 18 Lipanj, 2009, 01:02:19 ---jeli mi vrijede bijele oprugice koje sam dobio sa deltom?
--- Kraj citata ---

Nategni ih do kraja pa vidi (sumnjam, ali mozda cak i bude OK)

--- Citat: grbi128 - 18 Lipanj, 2009, 01:02:19 ---u karbu je igla W9...jeli valja ona?
--- Kraj citata ---

Obzirom da je na "AN", a ne na "AU" needlejetu - ne znam. To su kruske i jabuke. Treba probat.

grbi128:
evo nrg je upalio i sve ali termo grupa se ugrije a killer hladan...mislim cilindar je vruc za pop...odzracivo sam nesto...pokusavo..ugl ne hladi se...ae pomagajte hitno tnx... :'(

gumy:
ili:

- nije dobro odzračeno
- termostat zašteko
- nisi crijeva dobro vratio
- vodena pumpa ne vrti vodu(nije dobro složena, ili mikroremen zeza)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju