Općenito > Generalno o skuterima
125 skuter ili 125 sportiva :o
xXx..::GetZ::..xXx:
ovako, sad polazem a1, znaci za 125 i razmisljao sam dali da uzmem sportivu ili malo jaceg skuter ...
al sad mislim da nisam dovoljno iskusan za sportivu, bar ne recimo RS-ku koja je dvotaktna, al su onda ovi cetverotaktni japanci slabiji pa bi mozda bili dobri za mene :dontknow:
a opet tu je drugi izbor da uzemem nekakav runner 125, pa da kasnije uzmem sportivu ...
i neznam sad sam neodlucan, sta bi vi preporucili pocetniku? :P
jux-zg:
Ak ti se svidaju sportski onda uzmi yamahu r125...ili nekog vx-a pa kad ti dojadi stavis gore 200 i samo gassss :icon_thumright:
xXx..::GetZ::..xXx:
--- Citat: jux-zg - 18 Lipanj, 2009, 01:31:46 ---Ak ti se svidaju sportski onda uzmi yamahu r125...ili nekog vx-a pa kad ti dojadi stavis gore 200 i samo gassss :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma da tako sam i mislio nesto stavit na vxr-ku... :icon_biggrin:
al sam ful neodlucan :icon_scratch:
crogenie:
Hmm... Uzeo bih novu yamahu, malossi napravio kit i elektroniku gore... I to bi mi bio dovoljan razlog za kupnju.. Minus je jedino cijena. Ili to, ili VX sa 209 kitom... Iako ih ima fakat previse.
animatrix:
imam frenda koji sad vozi RS-icu, kad je polozio uzeo je VX-a, sa 18 je planirao nesto jace i onda se mijenjao zakon pa nije mogao uzeti nista vece od 125cc, pa je uzeo rs-icu... ja mislim da je u pocetku bolje skuter uzeti, prakticniji je i bolji za grad, a kad se ufuras u voznju i sve to, onda uzmes ili rs-icu ili nesto vece...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju