Općenito > Oprema

marushin - novi model 2009

<< < (19/21) > >>

tomovzo666:
tko proizvodi te kacige.....

Doomsday:

--- Citat: daRio - 20 Lipanj, 2011, 00:22:25 ---...
Marushinke su mi dosta turbulentne,praviše mi puše od dole ili sam ja previše osjetljiv?
Kakva su vaša mišljenja po tom pitanju?
...

--- Kraj citata ---

Kod takvih problema, 'chin guard' ili 'chin curtain' pomaže, mali dodatak koji blokira prolaz zraka ispod brade... Te stvari imaju Nolan kacige, odma ili se mogu kasnije kupit za jeftiniji model, a čujem da se mogu kupit refužo u Uvexa, i da većina kaciga ih može primit, umetnu se između školjke i podstave, pogledaj paše li ti na kacigu taj iz Uvex-a ili možda Nolan-ov...

:icon_thumright:

EDIT: imaš i ovde 'univerzalnu', nije skupa, probaj...

http://www.moto-oprema-amd.hr/mrezica-za-kacigu-chin-curtain

:zubo:

daRio:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Lipanj, 2011, 00:31:30 ---Samo je nemoj koristit jer vise nije za upotrebu zbog starosti. Bolja je nego da je nemas, to sigurno, ali ni blizu kao kad je bila nova. 4-5 godina je odprilike vijek kacige

--- Kraj citata ---

Ne koristim je nego ponekad kad zaboravim Marushinke.
Znam da je pitanje retardirano ali bi bio jako zahvalan ako netko ima volje objasniti šta se događa sa kacigom nakon 4-5 godina i zašto nije sigurna.
Nisam se nikada sa time susretao,uvijek sam si kupio što želim jer mi financije to dozvoljavaju a znati i biti informiran nije na odmet.

Btw.....netko je pitao za porijeklo Marushin kaciga.
Moje obadvije su Made in Japan.

Miki-speedy:

--- Citat: daRio - 20 Lipanj, 2011, 17:37:27 ---Ne koristim je nego ponekad kad zaboravim Marushinke.
Znam da je pitanje retardirano ali bi bio jako zahvalan ako netko ima volje objasniti šta se događa sa kacigom nakon 4-5 godina i zašto nije sigurna.
Nisam se nikada sa time susretao,uvijek sam si kupio što želim jer mi financije to dozvoljavaju a znati i biti informiran nije na odmet.

Btw.....netko je pitao za porijeklo Marushin kaciga.
Moje obadvije su Made in Japan.

--- Kraj citata ---
Onaj stiropor s unutrasnje strane izgubi cvrstinu i svojstvo da ublazi udar.

Doomsday:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 20 Lipanj, 2011, 17:54:41 ---Onaj stiropor s unutrasnje strane izgubi cvrstinu i svojstvo da ublazi udar.

--- Kraj citata ---

Osim toga, polikarbonatne kacige, koje su ipak od termoplasta, vrimenom zbog velikih extrema u temperaturi, UV zračenja i brzih temperaturnih promjena, počinju gubit svojstva školjke kacige, tj. više nisu unutar predviđenih toleranci... Isto tj. slično se događa i sa kompozitima, samo iz drugih razloga, i dosta sporije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju