Općenito > Oprema

marushin - novi model 2009

<< < (14/21) > >>

Pupo:

--- Citat: robert - 23 Studeni, 2009, 18:42:37 ---evo  upravo sam se vratio iz motormanije.
dečki su poslikali ovo gdje otpada farba i rekli mi da dođem sutra pošto njihov glavni nije bio tu.

--- Kraj citata ---

Ako u kojem slučaju neprođe kod tog "glavnog", obrati se direktno marushinu, nemaš što izgubit a firma ako drži do sebe će ti rješit to a usput kažeš koju "dobru" riječ o distributerima!

gokiSP:
ma daj ne vjerujem ja onom testu sa linka..R! da ima 2 zvjezdice  ::)

robert:

--- Citat: Pupo - 24 Studeni, 2009, 15:02:33 ---Ako u kojem slučaju neprođe kod tog "glavnog", obrati se direktno marushinu, nemaš što izgubit a firma ako drži do sebe će ti rješit to a usput kažeš koju "dobru" riječ o distributerima!

--- Kraj citata ---
za sada sve pozitivno! upravo mi se gospodin iz motormanie javio i kaže da je reklamacija prošla ali ću morat čekat do 3-4 tjedna da dobijem novu.
malo se nasmijao i rekao: nemojte se uvrjedit al mi jako malo marushin XXL kaciga prodajemo! i još me pitao dali je boja bitna jer postoje 4 modela. crna mat i crna sjajna te bjela mat i bjela sjajna. ja sam mu rekao da u svakom slučaju treba biti sjajna a boja mi je svejedno!

R@kija:
jupiii..roberto tako sam sretan zbog tebe...sta ces sa starom(novom kak da velim)..bacit ces ju ne???

n0n4m3:
pa kaciga bi tribala njima ostat  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju