Općenito > Oprema

marushin - novi model 2009

<< < (12/21) > >>

zich:
zato samo provjereni prizvodjaci ..... moja agv je stara 10 kodina, imao s njom 2 pada i jedva da je spojler pukao,

ali jebi ga robi, valjda imas garanciju..... bus dobio novu marušit kacigu

robert:

--- Citat: 2TDottore - 21 Studeni, 2009, 18:35:59 ---reko sam ja da te marusinke ne vrijede ni upola tih novaca kolko kostaju....jbt moja tamagochi kaciga koja je 3 put jeftinija dok mi nije pala bar 10 puta na beton sa jedno metar visine nije se oljustila boja....  :laughing7:

--- Kraj citata ---
ma idem u ponedeljak tamo i ne izlazim van dok mi ne daju novu kacigu! probao sam pun kufer kaciga do 2000 kuna i ova je moja bila prva koja je pasala ali baš 100%. za popizditi

black-rox:
Odi to obavezno reklamiraj,jer za ovu cijenu mora imati garanciju,neznam kakve su ove nove,stare su bile gumirane i to se znalo ljuštiti :icon_thumright:

te-te-ac:
jebate koje g#vn%  :icon_biggrin:

ja imam mariushin onaj model prije..ali nije ta lakirana vec ona mat..sto ima kao preko cjele kacige naljepnica.... kaciga je bila na podu sigurno 50 puta sto samnom sto bez mene.. je zguljena je ali nije nigdi nista otpalo..

slikam pa stavim..

zbilja odi to reklamiraj..

čuj koliko para toliko muzike..  :toothy12:

da si uzeo neku jebenu kacigu po 5000kn onda bi ti ju neko ukrao i opet bi zalio dan zast si ju kupio hahahhaah  :toothy12: :toothy12:

eladio:
 :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju