Općenito > Slike i filmovi o skuterima
steta auta,tek je iz salona izaso ;-)
gokiSP:
--- Citat: stunt_master - 18 Lipanj, 2009, 13:21:16 ---ovaj debil zakočio prvom ...valja se po podu nakon pada kao da je svinja.izašli ovi starci začuđeni sta je sad :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
i ti si se bistar nasao pametovati...ja na sportivi nsam skoro nikad taknuo zadnju kocnicu...ako nisi vozio onda ne laprdaj gluposti...a i trebo bis znat da se na svim motorim uvijek vise i jace koci prednjom
_aerox_:
--- Citat: gokiSP - 18 Lipanj, 2009, 13:33:39 ---i ti si se bistar nasao pametovati...ja na sportivi nsam skoro nikad taknuo zadnju kocnicu...ako nisi vozio onda ne laprdaj gluposti...a i trebo bis znat da se na svim motorim uvijek vise i jace koci prednjom
--- Kraj citata ---
fala bogu da se vise koci prednjom i jace
gokiSP:
citiraj njega ne mene..znam ja dobro kako se koci na motoru..
stunt_master:
--- Citat: gokiSP - 18 Lipanj, 2009, 13:33:39 ---i ti si se bistar nasao pametovati...ja na sportivi nsam skoro nikad taknuo zadnju kocnicu...ako nisi vozio onda ne laprdaj gluposti...a i trebo bis znat da se na svim motorim uvijek vise i jace koci prednjom
--- Kraj citata ---
..
MAST3r_77:
--- Citat: _aerox_ - 17 Lipanj, 2009, 18:30:52 ---heheh,steta auta,predobar je...
--- Kraj citata ---
:laughing9:
koji kreten ovaj u autu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju