Tehnički kutak > Tuning skutera

di se nalazi svijecica na piaggio nrg power??

<< < (5/8) > >>

gokiSP:
too rossi...ajmo sad malo eladi sprdat.. :toothy12:

Rossi:

--- Citat: gokiSP - 17 Lipanj, 2009, 17:54:57 ---too rossi...ajmo sad malo eladi sprdat.. :toothy12:

--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing7: :laughing7: :toothy3:

crazy marek:
ne ali ja ne razmem kak ga to ne zanima gdje se nalazi pa da to malo pogleda :angry7: :angry7:................siguran sam da je vidio svjecicu od auta ili neceg drugog kao sto je rossi reko..........j#bote pa normalno da je svjecica na cilindru  :drunken_smilie: :drunken_smilie:.................pa znam da se niko nije rodil da zna gdje je svjecica ali onog koga to zanima sa 5 godina zna gdje je mater mu j**** i svjecice...........

_aerox_:

--- Citat: crazy marek - 17 Lipanj, 2009, 18:12:50 ---ne ali ja ne razmem kak ga to ne zanima gdje se nalazi pa da to malo pogleda :angry7: :angry7:................siguran sam da je vidio svjecicu od auta ili neceg drugog kao sto je rossi reko..........j#bote pa normalno da je svjecica na cilindru  :drunken_smilie: :drunken_smilie:.................pa znam da se niko nije rodil da zna gdje je svjecica ali onog koga to zanima sa 5 godina zna gdje je mater mu ***** i svjecice...........

--- Kraj citata ---

ahaha,a dobro,ovo potpisujem

crazy marek:
a pogotovo te treba zanimat ako jos zalazis u nekakvi tuning :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju