Tehnički kutak > Tuning skutera
di se nalazi svijecica na piaggio nrg power??
animatrix:
barem nije rastavio motor u potrazi za svjecicom ;D
Po?etnik:
odgovori covjeku na pitanje ili suti... nasli ste se svi pametnjakovici koji sve znaju... covjek je lijepo reko da je nov u svemu i nema pojma niocem i treba mu pomoc a ne neke sprdnje bacat cim nezna neke osnove... svjecica se nalazi na cilindru usarafljena u glavu cilindra, znaci moras skinut plastiku izmedu nogu kako ti je tip ranije reko pa ce ti bit jasnije
gokiSP:
--- Citat: Početnik - 17 Lipanj, 2009, 17:39:27 ---odgovori covjeku na pitanje ili suti... nasli ste se svi pametnjakovici koji sve znaju... covjek je lijepo reko da je nov u svemu i nema pojma niocem i treba mu pomoc a ne neke sprdnje bacat cim nezna neke osnove... svjecica se nalazi na cilindru usarafljena u glavu cilindra, znaci moras skinut plastiku izmedu nogu kako ti je tip ranije reko pa ce ti bit jasnije
--- Kraj citata ---
ma bravo decko...za svaku pohvalu si
_aerox_:
ne kuzim cemu ruganje,jos decko kaze nov sam i neznam nista o slaganju,decko hoce naucit,a ne da ga se sprda tu...to kaj ima kit i auspuh nemora znacit da ga je stavio on gore,bio motor kod nekog majstora i to mu on slozio,fkt nije u redu da se tak sprda s novim clanovima,umjesto da im se lijepo kaze i objasni tu se sprda bzvz...
svabo17:
jbg sorry decki na neznanju....
ne bavim se time.al bar sam iskren i pitam!
fala vama par koji ste mi dali odgovor na moje pitanje!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju