Tehnički kutak > Tuning skutera
piaggio x8-sta se jos moze napravit?
piaggio x8:
imam piaggia x8,200ccm,2005godiste.
stavia sam prije godinu dana malossi multivar 2000(14g role) te promijenio centralni feder, motor bolje ide i tako to..
sada sam po prepurici stavio 12.5grama role,motor super ubrzava samo sto na startu malo kasni..
sta da napravim da ne kasni na startu nego da odmah odlijepi?
i pitanje o auspuhu??!
nebi stavljao neki drugi jer kazu da nije dobro, nego mi je palo na pamet izvadit katalizator iz ovog tvornickog!
e sad, sta bi time dobio i kako se to vadi?
hvala
popovec:
a ha dobio bi malo kad bi izvadio katalizator na ovima malo slabijima skutacima od 50ccm dobijes krajnje brzine, malo drukciji zvuk i bolje ubrzanje...a i na ovome jacemu bi valjda isto dobio...kak se to vadi...rukama... :dontknow:
nikad to nisam radio ni gledo kak to rade.........
Mr J:
na startu kasni jer je manja sila na radilici (lakse rolice)... rjesenje ti je stavljanje tvrdjih opruga na kvacilo, kretat ce iz visih okretaja i tako razviti dovoljnu snagu za onaj trzaj na startu i jednoliko ubrzavanje dalje...
Jandro:
hmm, na 200ccm u multivaru imat 12.5 grama rolice! pa sa 14grama se razvrtava dosta,kako sad sa ovim! negdje se u prazno vrti poslije!
ajd da imaš neki spuh onda stavit 12.5 grama,al ovak
Nikon:
ja san vadia katalizator iz svog auspuha i neravnomjerno mi razvija snagu.. nisan ga jos postela.. al mogu ti rec da sa katalizatoron 110 je bia vrhunac kad si sam, sad ide 120 sa dvoje na pravcu .. samo mu triba dosta jer mu je smjesa prebogata ili mu fali benzine.. :)
stavi jednu laksu jednu tezu kuglu ... tako redom... samo ce ti se teze trosit puuno vise od laksih :)
zvuk ce ti imat jeben .. to nisan reka... ali ako ti je to jedini auspuh.. nemoj.. imas 50% sanse da izgubis na krajnjoj jaaako puno da dobis nesto sitno na startu i ubrzanju...
ako imas jos jednu serijalu .. otvori je i vidi sta se moze vadit (na nekim auspusima nemos vadit nista)
.. a imas i drugo rijesenje..
vidi jel se proizvodi leo vince 4road za tvoj skuter
dakle nikakav deak, niti shacal koje triba pripasavat i kemijat nego samo ono sta se radi tvornicki za njega :)
ja san ga narucia jer san ima prilike vidit svoj skuter sa leom.. ako je malo izlizana guma.. baca bokom :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju