Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Druga pao sa Aeroxa :S
Kemo_nrg:
--- Citat: dino gp1 - 18 Lipanj, 2009, 21:12:04 ---Mislim da je MHR ili 4 race, dobro je goki napisao, replica nije sigurno...
--- Kraj citata ---
hehe, meni su svi malossijevi isti :toothy9: , a on kaze da je replika, neznam ko je njemu to reko,ev slika od auspuh i od motora :toothy10:
ps. motor se prodaje 1100€ fiskno :icon_biggrin: :toothy9:
MAST3r_77:
--- Citat: autodario - 18 Lipanj, 2009, 17:29:38 ---E, jebajite me ako mi je jasno šta vi djeco radite na zadnjem kotaču???
Očito mislite da skuter ima viška jedan kotač ili što?!
Stunt prepustite stunterima
Race - racerima
Ne zajebavajte se, jer će te se polomiti, a to baš nije tako cool u očima drugih!
Štoviše, ispast će te seljačine!
--- Kraj citata ---
hvala bogu pa su se stunteri rodili na zadnjem kotacu, jel?
gle svako moze naucit, samo treba vjezat
dino gp1:
--- Citat: Kemo_nrg - 18 Lipanj, 2009, 22:26:20 ---hehe, meni su svi malossijevi isti :toothy9: , a on kaze da je replika, neznam ko je njemu to reko,ev slika od auspuh i od motora :toothy10:
--- Kraj citata ---
On ne zna koji spuh ima na skuteru :laughing7:, ovo je MHR i daleko je jači od replice :icon_biggrin:
zokizo:
looool da je bio u zraku izgledalo bi ko da je napravio foru "superman" al jeb ga ovo je bio superman na podu al lijepo isfurana fora :toothy12:
ali ljudi moji cemu, mucite se da bi vam skuter izgledo odlicno i onda jedna ovakva glupost i pa pa plastike kljucna kost itd. ma....
Bidalot_C30:
budala...i jos veca budala onaj koji mu je kupia motor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju