Tehnički kutak > Tuning skutera
speedfight
_aerox_:
--- Citat: Lazo - 17 Lipanj, 2009, 18:22:02 ---ak je nardo baš za peugeot nevrti toliko puno...... imate kod hac-a u projektu da je yasuni r za peugeot jači od narda..... znači nardo pia/mina puno jači neg za peugeot
--- Kraj citata ---
a ja sam mu napiso sve u pm,ak oce da mu motor ide malo blje nek kupi tih par sitnica,ustela to i gas
zmijavci:
bi li bilo u redu uzet diznu 64 red sponge i 6.5g a je li to pre mala dizna
dino73n:
Ja trenutno igrom slucaja vozim seriski klip i cilindar i sve to u kombinaciji sa ZX-om i dellortom 19 sa diznom 80 i serijskim filterom sa rolnama 7 grama i ide ko zmaj za ne povjerovat,navuce 95 ka se full sagnem mada bi mu bolje sjele malo lakse rolne al necu da ga diram jer za koji dana vracam 70ccm.
Ako ikako mozes skini guntnera i daj ga kome koga ne volis i stavi sebi bar dellorto 17.5
Lazo:
--- Citat: zmijavci - 17 Lipanj, 2009, 22:19:59 ---bi li bilo u redu uzet diznu 64 red sponge i 6.5g a je li to pre mala dizna
--- Kraj citata ---
dizna je ok za serijski karb ali kupi si veći karb u svakom slučaju..... ako ti ima i onu novu struju promjeni i nju jer je zablokirana
_aerox_:
--- Citat: Lazo - 18 Lipanj, 2009, 00:19:49 ---
dizna je ok za serijski karb ali kupi si veći karb u svakom slučaju..... ako ti ima i onu novu struju promjeni i nju jer je zablokirana
--- Kraj citata ---
rolice ispod 6grama nista,pretesko bi ti to bilo mislim,a i ovo kj dabo kazes,kupi nekih 300tinjak kuna i kupi si neki polovni frgic,ustelaj ga pa si miran
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju