Općenito > Slike i filmovi o skuterima
¨kompin pad ¨
igor.sb:
--- Citat: _aerox_ - 16 Lipanj, 2009, 19:55:30 ---isusa ti,oboje u jebeni traktor,pa ja bi ovom kretenu u traktoru sve zivo i mrtvo kresnuo,jel to neko tvoj tamo ili?
--- Kraj citata ---
kak si ti opasan :toothy9: :toothy9:
ajd razmisli malo tko je kriv ? pa se onda dreci :binkybaby: :binkybaby: :dontknow:
odma kreten u traktoru, a covjek ni kriv ni duzan, a to sto ovaj izvodi kamikazu s runnerom nikom nista
3alfa3:
Traktorist je kriv kaj se zakona tice, ali stavite se u njegovu situaciju... Kako da on zna da ce iz zavoja doci skut sa 100+ km/h?
Ako se vozite tako da vas nepregledan zavoj nece ovako iznenaditi, onda cete dugo vozit. U suprotnom, mozda ce vam ovo biti zadnja slika koju cete vidjet u zivotu.
Koliko sam upoznat, ovo nije zavrsio tragicno pa je to sreca u cijeloj prici
andy:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Lipanj, 2009, 20:05:27 ---Traktorist je kriv kaj se zakona tice, ali stavite se u njegovu situaciju... Kako da on zna da ce iz zavoja doci skut sa 100+ km/h?
--- Kraj citata ---
Točno tak sam ja reko i Marku (_aerox_) Zavoj sjeban a i kako se ovaj naginje na runneru i ide najmanje 100 ::)
_aerox_:
kaj je,je...lik se vozio najmanje 100,i zavoj je nepregledan, kak kaze alfa nije lik u traktoru mogo znat da ce neko tak doletit,al opet kad sam vidio video prvi put scimo sam se,fala bogu pa ovom decku na skutu nije nis
zipst:
tragedija.....nego, falija si naziv teme...tribalo je bit kompino zabijanje u traktor :laughing6: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju