Općenito > Slike i filmovi o skuterima

¨kompin pad ¨

<< < (5/25) > >>

sfreak:
mijesate kruske i jabuke...po zakonu je kriv traktorist...svi znamo da ipak da su oni isli sporije mozda se ne bi to desilo...malo vise paznje traktorista i puno vise paznje skuterasa...

nitko ne govori da oni nisu krivi, jesu jer ipak je to bila malo veca brzina...ali po zakonu je kriv traktorist...

Utroba-FX:
a tamo je sigurno ogranicenje 60-70... a ko kaze da bi se on sa tih 70 uspia zaustavit...
Krivi su ovi seljaci koji su stavili isprekidanu traku ode di je skroz nepregledno!!! umisto da se lipo negdi polukruzno okrene pa skrene tamo....

zoki_NRG:
ajme koji uzas, tako je i meni bilo kad sam se vozio blagi zavoj, a zena mi izlazi sa krive strane i stane na cestu, i ja je srecom svojim bokom u njen bok opalim...

MaLi_OdvALjivAc:
Nije bas da je blaga krivina! Uopste nije pregledna! Traktor je ovde kriv, a drugo je sto decko nije postovao maximalnu dozvoljenu brzinu!
Kolko vidim uspeo je dosta da prikoci, samo je pao u stranu, extra je prosao!!

zoki_NRG:
tesko je svakako u takvim trenutcima bilo kako reagirati, ovaj sta je iza njega nije moga izbjeci, ovaj ima srecu sta je koliko toliko malo po strani pao da se nije rebrima nabio na volan ili tako nesto...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju