Općenito > Slike i filmovi o skuterima

¨kompin pad ¨

<< < (22/25) > >>

Pupo:
A i pošto su sada vidjeli video, mislim da će sudija par puta promislit kad bude presudu donosio. Bilo bi bolje da se nije dogotilo to što je, no nesumljivo će biti zaniumljivo vidjeti što će sudija presuditi iako ako ovom dečku nisu dijagnosticirali teške tjelesne ozljede možda ni ne dođe do suta slučaj.

zoki_NRG:
jednostavno da nista nije stavljano na youtube, bilo bi jednostavnije

MAST3r_77:

--- Citat: zoki_NRG - 20 Lipanj, 2009, 18:14:49 ---jednostavno da nista nije stavljano na youtube, bilo bi jednostavnije

--- Kraj citata ---

tocno..steta :sad1:

stipe:
evo i ja cu potvrditi ono sto je vec puno puta receno...

previse subjektivno gledate na situaciju...
traktorist nije ama bas nista kriv, covik je lipo stajao, dao zmigavac i kad je cesta bila prazna, krenuo...
isto bi bilo i da je bio auto, kamion, bicikla ili grupica ljudi...

ogranicenje je, ajmo reci 50, nek je i 80, decki su vozili debelo priko toga, doletili i razbili se, da su vozili po propisima, ne bi nista bilo.
znaci, ludirali su se i razbili (a da ne spominjemo tehnicki neispravan skuter)

i netko je napisao da je policajac rekao da su decki krivi, bez ikakve sumnje, tako da nemamo mi sto sad tu raspravljati o tome...

svi bi mi volili da ovog sranja nije bilo, sto je tu je, nek decki ozdrave sto prije, imaju tople pozdrave od svih nas!

i evo jos jedna prica: frend ima punta jedinicu, izlazio sa sporedne na glavnu cestu, tu u zadru...
sa live strane je bio zavoj, sa desne pravac, ponoc, nigdi nikoga.
jednostavno je krenuo i odjednom iz zavoja doletila "svijetla" i zabila se u njega...

decko je doletio prevelikom brzinom, isto tako debelo preko ogranicenja i zabio se u mog frenda...

da skratim, frend je dobio ostetu i za auto i za ozljede...  ovaj sto je doletio je bio 100% kriv, kao sto je posli bilo i dokazano

bas razmisljam... da je bio jaki zavoj pod 90, di je recimo ogranicenje 20km/h, da su odmah nakon zavoja radovi na cesti, imaju svi znakovi, sve uredno obiljezeno, i da je netko iz ekipe doletio sa skuterom, glupirao se, divljacki uletio u zavoj i razbio se, proklizao, udario u strojeve ili sto vec, ko bi tu bio kriv?

pa nisu znakovi postavljeni za k**ra*!!!

mrcina:
ovako sad sam gledao po neznam koji put filmić. ako niste vidjeli traktorist je krenuo sa skretanjem kad su ovi izronili iza zavoja dakle imao je vremena stati i ostaviti prostora skuterašima da prođu ali ne on im je zatvorio traku.
pogledajte ponovo filmić.
dosad smo se primili mjesta udara skutera te na taj način i komentirali ali nismo uzeli u obzir kompletnu situaciju, jesu drapali su se samo zavoj je dug i lagan a iza zavoja ima oko desetak metara i pregledan je .

traktor je krenuo u skretanje kad su ovi izronili i mogao je stati ali nije več im je zatvorio prolaz.
krivica traktor kao dan. pregledajte ponovo film ne samo sekvencu sudara več i dio izlaza iz zavoja..

pogledajte ovaj filmić i zaustavite filmić na 0,30 sekundi i onda kažite tko je kriv.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju