Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto 12 na malossi sport?

<< < (3/7) > >>

_aerox_:
joj andy rezal bum ti jajca boga mi,pa veli dottore da se nekaj da skemijat to jedno vrijeme dok ne nadjem neki frg,to bi ja najradije njemu vozil da ustela :icon_thumright:

Po?etnik:
ma nemojte pricat gluposti.. da se to sredit.. nije malossi sport MHR team kit

andy:

--- Citat: _aerox_ - 16 Lipanj, 2009, 19:31:38 ---joj andy rezal bum ti jajca boga mi,pa veli dottore da se nekaj da skemijat to jedno vrijeme dok ne nadjem neki frg,to bi ja najradije njemu vozil da ustela :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hahahaha.. Ma neću nikakav race slagat ipak.. Bude midrace max tak da ostat će i tebi za dell 21, možeš dobit i black edition nije bed :P  :laughing3:

Neznam, jel ti za zajebavat se s tim frgom 12 da nebi napravio veće sranje, ić će ti nikak  :dontknow:

dino_sk:
sam fino nastelat i super , joj ak se zich sa mhr replicom vozio na serijskoj dizni 53(dell 17.5) skoro 2000km i nije nis bilo na ovim temperaturama , radit ce to super sam vecu diznu metni i super  :icon_thumright:

_aerox_:
a poludit cu covjece,nemam para a hica mi je ta frga,kit mi stoji u garazi vec 3 tjedna,nemrem vise,poludil bum :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju