Tehnički kutak > Tuning skutera
runner vx se gasi nakon vožnje
tinkix:
e da vas pitan, ona igla ispod tog zlatnog poklopca, ona ima kao neki plastićni čepić na vrhu(sa križnim ulazom), vidio sam da se igla može prečvrstiti ako od zgore stisnem sa križnim i onda zavrtim u stranu, pa jel ona mora biti tako čvrsto stavljena ili nek ju samo ubacim tamo gdje stoji bez prečvršćivanja? :icon_scratch:
zmijavci:
--- Citat: tinkix - 17 Lipanj, 2009, 09:11:28 ---e da vas pitan, ona igla ispod tog zlatnog poklopca, ona ima kao neki plastićni čepić na vrhu(sa križnim ulazom), vidio sam da se igla može prečvrstiti ako od zgore stisnem sa križnim i onda zavrtim u stranu, pa jel ona mora biti tako čvrsto stavljena ili nek ju samo ubacim tamo gdje stoji bez prečvršćivanja? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa sta ti je problem pricvrstit je
tinkix:
ma neeee, krivo si me shvatio. ja sam ju prečvrstio, al me zanima jel to tocno tako!ili treba stati onako, malo uprazno bez da ju zavrtim i prečvrstim?
J.U.R.C.A:
mora to tako kako si napravio!!!
tinkix:
evo da dam izvjesce od mehanicara! pregledao je sve, bombina(ili kako vec) je u redu i radi kako treba! promjenio je membranu od pumpe, i jos nekoliko djelova(neznam, ni ja, nije razgovarao sa menom....)u svakom slucaju sad, kako kaze on, sve radi odlicno(dobar je znanac mog starog tako da sigurno nije varao). ispod sica ima i onaj neki dovod zraka(ka neka guma ) tu je isto promjenio, jer je bila cijela raspuknuta i vukla falši zrak( :nono:). i našao je neko začepljenje u karburaotu i kaže on da je s tim nemoguče bilo voziti i čudio se kako sam uopče uspio voziti! :toothy11:!
al idem danas po motor tako da cu ja to sve sam izviditi!
al hvala vam puno za vase savjete :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju